Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tret de sortida a la sisena edició de Sabor Salou amb major presència de restauradors locals

divendres 15 abril 2016

El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 4€, mitjançant el qual se li farà entrega de 3 fitxes degustació

–salouets-, una copa de vidre per a realitzar les degustacions

Pere Granados, Alcalde de Salou, ha inaugurat aquesta tarda a les 18h Sabor Salou. Ho ha fet conjuntament amb Julia Gómez, Regidora de Participació Ciutadana i Juan Manuel Grau, Representant Cerveza San Miguel -empresa patrocinadora-, entre d’altres autoritats locals i representants del sector. L’alcalde, Pere Granados, ha assenyalat que es complau de “comprovar com aquesta iniciativa es consolida com una experiència promocional del sector de la restauració i la gastronomía de la nostra ciutat i a la nostra ciutat; que compta també amb la participació de negocis i serveis com l’alimentació i l’hostaleria, o productes artesanals i qualificats tant característics de la nostra terra i el nostre territori”. Per Granados, a Salou “tenim grans restauradors i grans establiments que ens poden posicionar com una de les referències a tenir en compte de la cultura gastronòmica de la Costa Daurada. I per això cal que des de les administracions i els organismes de promoció turística es doni el merescut suport a les empreses i professionals del sector, i més quan sabem que la restauració és una activitat de tot l’any ben treballada per molts, que hem d’aprofitar com element per trencar la dependència a l’estacionalitat”.

Per la seva part, la regidora de Participació de Ciutat, Julia Gómez, que per primer any organitza el certamen, ha volgut agrair la presència de totes les persones que han confiat en la fira ja que –ha assenyalat- “hem assolit més participació que ens anys anteriors, la qual cosa ens fa pensar que es va convertint en un bon aparador per sectors econòmics de la restauració i l’alimentació; i que, en aquest sentit, em de fer una aposta ferma per reforçar la nostra destinació i la nostra marca amb l’experiència gastronòmica”.

En acabar els parlaments, i després del tall de la cinta inaugural, les autoritats han realitzat un recorregut pels diferents estands per tal de conèixer en primera persona els productes que hi oferiran al llarg dels tres dies de celebració.

6a edició amb més expositors

“Sabor Salou” és un esdeveniment d’accés lliure, obert al públic en general, que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic.

Durant tres dies, des d’avui divendres i fins diumenge 17, els visitants hi trobaran restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya, així com de la resta d’Espanya; podran degustar la seva gastronomia; adquirir productes i participar en diverses activitats.

L’escenari serà el Passeig Jaume I de Salou. L’horari d’obertura de “Sabor Salou” serà avui de 5 de la tarda a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre.

Tant des de l’Ajuntament de Salou com de la direcció tècnica d’aquest esdeveniment consideren molt positiu l’increment considerable d’expositors, xifrat en un 20%, per part d’empreses vinculades al sector gastronòmic. Això demostra, que a les cinc primeres edicions van comptar amb un alt grau d’acceptació per part dels visitants, però també entre els expositors que hi van ser presents, doncs un alt percentatge d’aquests en repeteixen participació.

Funcionament de la fira

El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 4€, mitjançant el qual se li farà entrega de 3 fitxes degustació -salouets-, una copa de vidre i un val per entrar al sorteig d’un lot de productes Sabor Salou. D’aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels estands que hi seran presents.

Hi haurà instal·lada una carpa central on hi tindran lloc diverses activitats gratuïtes tals com maridatges, tast de vins, tallers, xerrades informatives, demostracions culinàries, etc.

A més, hi haurà d'una gran oferta cultural i d'animació per als més petits.

Llistat d’expositors participants en aquesta sisena edició:

  • ALTAGLIO
  • EL TRASTO
  • LUNATTIC RESTAURANT
  • ROCK & GRILL CAFÉ
  • THE COTTON CLUB RESTAURANT & DRINKS
  • RESTAURANT D'ALBERT
  • MORENO EXCLUSIVES
  • ASADOR CÓRCEGA RESTAURANT
  • BIRRASS AUTO
  • THALASSA
  • RESTAURANTE CLUB NÁUTICO SALOU
  • ONGI ETORRI SALOU
  • RJP GROUP
  • LA IBENSE
  • MESÓN RESTAURANTE PA-I-OLI
  • LeSommelier
  • CAFFE DI MARE
  • BEL GELATO
  • BANDARRA
  • TARAMBANA
  • ARENA RESTAURANT
  • LOS HUEVOS DEL EDU
  • PASTISSERIA RAMON
  • FORMATGES MONTBRÚ
  • MASET DEL LLEÓ
  • FORN FRANQUESA - COQUES DE PERAFITA
  • QUESO IDIAZABAL
  • BOSCH I CASALS EMBOTITS ARTESANS
  • CAÑADAS
  • DANIEL SALINAS
  • DELTA MAR
  • ZIGANTE TRUFAS
  • MARISCAL & SARROCA GOURMET PREMIUM
  • YUMMY! WORLD FLAVORS FOOD TRUCK

Les activitats programades són les següents:

Divendres 15 d’abril

  • 18:00 hs – Acte inaugural
  • 19:00 hs – CATA DE SANGRIA “Mar & Sol” i “La fresquita”

Presentat per: Yzaguirre

Dissabte 16 d’abril

  • 11:30 hs – TALLER INFANTIL DE PIZZES
    Presentat per: La Spezia
  • 13:00 hs – MASTER CLASS “MARTINI”
    Presentat per: Bacardí
  • 19:00 hs – TALLER DE TAPES ECONOMIQUES PER SORPRENDRE
    Presentat per: The Cotton Club
  • 20:30 hs -TALLER DE TALL DE PERNIL
    Presentat per: The Cotton Club

Diumenge 17 d’abril

·         11:30 hs – TALLER INFANTIL DE PIZZES
Presentat per: La Spezia
·         13:00 hs – CATA VERMUT YZAGUIRRE
Presentat per: Yzaguirre
·         17:30 hs – TALLER DE CUINA VEGANA I CRUDI VEGANA
Presentat per: The Cotton Club
·         19:00 hs – TALLER DE VINS I CATA
Presentat per: The Cotton Club

Per tal de facilitar una major afluència, rotació i participació dels visitants a les diferents activitats, les persones interessades hauran de presentar-se uns minuts abans de cada activitats. L’aforament és limitat.

A més d’aquestes activitats previstes, són moltes les entitats del municipi que també volen donar suport a Sabor Salou 2016 i que hi participaran a través de les seves actuacions al llarg dels tres dies de fira.

Galeria d'imatges

tall_cinta.jpg
P1250581.JPG
P1250581.JPG
P1250563.JPG
P1250575.JPG

Document Actions