Ajuntament de Salou

@juntament

Alcalde  

Benvolguts salouencs i salouenques,

Em complau adreçar-me a tots vosaltres per fer-vos partícips del nou impuls que l’Ajuntament de Salou està donant a l’Oficina Virtual: l’eina que ens permet entrar de ple a l'administració electrònica al municipi.

Una nova embranzida per apropar encara més l’ajuntament a tots els ciutadans, empreses i organitzacions. I a la vegada, per simplificar processos administratius, guanyar en agilitat i millorar l'eficiència en la gestió municipal, aspectes propis d’un ajuntament del segle XXI. Sempre, dirigint aquests esforços en benefici de salouencs i salouenques.

Un projecte en què hem dipositat els millors recursos humans i tècnics i que, en compliment de la normativa vigent, ha estat completament finançat pels fons econòmics de la Unió Europea i de la Diputació de Tarragona. Un fons amb el qual es realitza tant el desplegament de l’administració electrònica com la seva divulgació entre tota la seva ciutadania. És per això que aprofito aquesta carta per demanar-vos la vostra implicació en l’èxit d’aquest projecte que, sens dubte, és i serà beneficiós per a Salou.

Pere Granados,
Alcalde de Salou

Ajuntament de Salou. Passeig del 30 d'Octubre, 4 | 43840 Salou | Tel. 977 309 200