Ajuntament de Salou

Comerç i mercats

Comerç i mercats

Comerç i mercats

DESCRIPCIÓ DE L'ÀREA DE COMERÇ

Coordinar, dinamitzar i afavorir les relacions entre els agents econòmics implicats en el desenvolupament comercial i empresarial de Salou.
Instar a les autoritats i organismes competents la tramitació de concerts econòmics per al finançament de campanyes de desenvolupament econòmic.
Avaluació i control dels problemes específics del sector empresarial adoptant o proposant les mesures que es considerin més adients per solucionar-los.
Suport en la sol.licitud i tramitació de subvencions per part de les empreses, proporcionar eines d'informació per facilitar el desenvolupament de nous projectes i per afavorir l'adaptació a les necessitats del mercat.

Formació comercial i empresarial: organització de cursos, seminaris i jornades.
Edició de material per donar a conèixer la important oferta comercial del municipi, organització de Fires i Mercats, concursos d'aparadors i actes d'animació al carrer que ajudin a la promoció dels sectors econòmics del municipi.
Desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial, projecte d'ordre públic i privat orientat a millorar la qualitat i la competitivitat de l'oferta del teixit comercial urbà de Salou i dotar-la d'eines de gestió adequades per competir amb altres formats i zones comercials.
Gestió de les subvencions de les despeses d'electricitat, muntatge i retirada dels motius nadalencs.
Fomentar l'associacionisme comercial, i en concret impulsar la participació dels comerciants en les diferents activitats de dinamització comercial que es realitzin dins el municipi.

ACTIVITATS DE COMERÇ

Concurs d'Aparadors de Nadal. Desembre
FESTES DE NADAL: Recollida de cartes del Pare Noel, Animació infantil, xocolatada, desfilada de la carrossa del Pare Noel i posterior entrega de regals. Desembre
Festa de la Flor al Mercat Municipal. Maig
Mercat Medieval. Primera setmana de setembre
Realització de Cursos de Formació, Conferències i jornades informatives, d'acord a les peticions del sector.

Ajuntament de Salou. Passeig del 30 d'Octubre, 4 | 43840 Salou | Tel. 977 309 200