Ajuntament de Salou

Accesibilidad

Accesibilitat

El portal municipal de Salou, s'adapta a les necessitats de les persones que presenten algun tipus de discapacitat. En aquest portal s'ha tractat de seguir les pautes d'acessibilitat per a pàgines web adoptades pel Consorci W3C impulsat per la Web Accessibility Iniciative - WAI.

La programació s'ha adaptat a la normativa XHTML 1.0 Strict i els estils a la normativa CSS 2.1.
S'han adoptat totes les recomanacions que s'estableixen amb prioritat 1 i 2, així com bona part de les que s'estableixen a prioritat 3.

Així, entre d'altres característiques, trobem:
- Compatibilitat amb diversos navegadors com Explorer 5.5 o superior, Netscape 6.0 o superior, i Mozilla 1.1
- Navegació sense dependència del JavaScript.
- Accés a tots els continguts indistintament amb ratolí o teclat
- Textos descriptius per a les imatges, i alternatives als continguts multimèdia
- Indicació explícita de tots els enllaços, oferint alternatives en casos com els mapes d'imatges, i advertiment d'obertura de finestra nova quan s'escau.
- Control per l'usuari del tamany de la lletra
- Diverses mesures de caràcter tècnic previstes per facilitar l'accés amb navegadors-lectors

L'amplitud de la base de dades subjacent en el web, pot comportar que eventualment algun contingut no compleixi plenament la normativa XHTML 1.0 strict

Icones d'ajuda a la navegació

S'han utilitzat una serie d'icones per fer més fàcil la navegació i donar informació sobre el destí i forma dels enllaços:

Enllaç extern Enllaç extern

L'accessibilitat: un procés sempre actiu

L'accessibilitat al web es construeix aplicant criteris que en molts casos són d'avaluació subjectiva. D'altra banda, les dificultats d'accés són molt variables en funció del tipus de discapacitat que pot concorre en un usuari.

Ja sigui per anar millorant contínuament l'accessibilitat del web, com per atendre demandes concretes d'accés a continguts, us demanem que no dubteu en fer-nos arribar qualsevol consulta o petició que tingueu a través del formulari de contactar.

Valid XHTML 1.0 Strict ¡CSS Válido! Icona de la conformitat del Nivell Doble-A, W3C-WAI Authoring Tool Accessibility Guidelines 1.0

Ayuntamiento de Salou. Paseo del 30 de octubre, 4 / 43840 Salou | Telf. 977 309 200