Ajuntament de Salou

  • Caribe Aquatic Park

    A Caribe Aquatic Park la protagonista de la diversió és l'aigua. Es tracta de l'únic parc aquàtic temàtic d'Europa. Just entrar, els visitants descobreixen amb sorpresa que han arribat als paisatges paradisíacs del Carib. Una vegetació abundant, l'arquitectura i les aigües, d'un color blau intens, són alguns dels elements que permeten al visitant traslladar-se a llocs paradisíacs. A tot això s'afegeix el sol i les temperatures suaus de la Costa Daurada.
  • PortAventura és un lloc únic al mateix cor de la Costa Daurada. Un lloc on cada dia es converteix en la millor de les teves aventures. Perquè PortAventura és ple d'aquesta mena d'emocions que perduren per sempre. Mai no has estat en un lloc que t'ofereix tant, que té tantes coses per viure. Unes vacances en família, una escapada de cap de setmana amb els amics, una convenció amb la teva empresa... No importa com siguis, ni d'on vinguis, ni per a què. El que importa de veritat és que, un cop ho facis, trigaràs molt a oblidar-ho.
  • Port Aventura Park

    A Port Aventura el món es veu des d'una altra perspectiva: de cap per avall, de costat, amarats d'aigua, fugint de les flames, descobrint paradisos tropicals o salvant dofins des d'un submarí. El parc és un reflex fidel de les cultures més emblemàtiques del nostre planeta. Compta amb cinc zones temàtiques que reprodueixen mons i formes de vida molt diferents: Mediterrània, FarWest, Mèxic, Xina i Polinèsia.
  • Beach Club

    El Beach Club és un espai situat en un entorn privilegiat, davant la Platja Llarga de Salou. La seva ubicació apropa el mar i la naturalesa als visitants del resort. Les seves instal·lacions es divideixen en set espais aquàtics diferenciats, en els quals tota la família pot descansar i realitzar activitats esportives. A més, la seva situació permet l'accés directe a la platja. L'oferta d'aquest espai es completa amb una selecció variada gastronòmica que inclou diversos punts de restauració.
Ajuntament de Salou. Passeig del 30 d'Octubre, 4 | 43840 Salou | Tel. 977 309 200