Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Fem Xarxa

col·laboradors

 

El III Congrés Català de la Cuina - Camp de Tarragona és un procés d’anàlisi sostinguda durant l’any congressual, amb un procés de reflexió que dura un mínim de 12 mesos i unes conclusions i recomanacions als agents implicats en la quàdruple hèlix de la innovació culinària: els cuiners, les institucions de formació i de recerca, les administracions i la societat. Els seus objectius són consolidar la cuina catalana en el seu lideratge mundial, definir el mapa dels actors de la cuina i la gastronomia catalana, i definir i impulsar l’estratègia de país de cara a l’Horitzó Gastronòmic 2025.

L'Ajuntament de Salou s'adhereix l'any 2019 a aquesta tercera edició, on es compromet a participar de manera activa en les propostes que formuli el territori Camp de Tarragona, així com la difusió a través de tots els canals possibles, de les activitats i programes del mateix territori.

 

Document Actions