Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Presentació

Dofí Màgic

L’Àrea de Benestar i Serveis socials de l’Ajuntament de Salou disposa d’un Centre Obert d’Infància i adolescència, anomenat El Dofí màgic.

Les activitats del Centre obert es realitzen fora de l'horari escolar, de les 17h a les 19’30h de la tarda i del mes d’octubre al mes de juny. Coincidint amb el curs escolar.

Centre obert Dofí Màgic Centre obert Dofí Màgic

Des del Centre obert, s’intenta donar suport, estimular i potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i compensar les deficiències socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

 

A qui s’adreça?

El Dofí màgic va adreçat a infants i adolescents des dels 3 anys (han d’estar escolaritzats) fins als 16 o 17 anys (4art d’ ESO). 

L'objectiu és proporcionar atenció a tots els menors en situació de risc afavorint el seu desenvolupament personal i integració social i l'adquisició d'aprenentatges, prevenint i evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Les activitats que s’hi desenvolupen van dirigides a ajudar a reforçar les tasques diàries dels deures escolars, dinàmiques de grup, tallers, manualitats, gimcanes, jocs, etc.

 

Al Centre Obert s’atenen menors de quatre grups d’edat:

  • Petits: 24 places per infants d’entre els 3 i els 5 anys durant dues tardes a la setmana.
  • Mitjans: 28 Places per a infants d’entre els 6 i els 8 anys. Durant 2 o 3 tardes a la setmana.
  • Grans: 28 places per a nens i nenes d’entre els 9 i els 11/12 anys. Durant 2 o 3 tardes a la setmana.
  • Espai Jove: 28 places per a nois i noies que ja estan cursant la ESO (dels 12 als 17a.). Durant 2 o 3 tardes a la setmana.

 

Com accedir-hi?

Els usuaris que formen part de les nostres activitats educatives, han de ser derivats pels diferents professionals de l’EBAS de Salou.

Contingut relacionat

Document Actions