Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

PROGRAMA 'SALOU ACTIU' - EDICIÓ SÈNIOR

L’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou posa en marxa la nova edició del programa ‘Salou Actiu’, en aquesta ocasió, adreçada al col·lectiu sènior del municipi (a partir dels 60 anys).

En total, consta d’onze activitats, de tipologia diversa, que s’aniran duent a terme durant aquests propers mesos d’abril, maig i juny de 2022, al Centre Cívic i al Teatre Auditori de Salou (TAS). Consistiran, per exemple, en sessions per reforçar la memòria; tallers de cinema; d’art; de diferents àmbits de la història, com la música i el teatre; i de benestar emocional. Així mateix, es preveu realitzar dues visites guiades al monestir de Poblet, el 14 de maig; i al Parc Samà, el 5 de juny.

Les inscripcions tindran lloc de la següent manera:

Online: Els propers dies 4 i 5 d’abril, a partir de les 10 h, s'obren les inscripcions en línia, exclusivament, per a les persones empadronades a Salou, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Presencial: També es podran apuntar, de forma presencial, les persones empadronades a Salou, els propers dies 7 i 8 d’abril, a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, festius exclosos.

Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període d’inscripcions, es podran continuar apuntant persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat en qüestió.

CONSULTA EL PROGRAMA (FES CLIC AQUÍ)

INSCRIPCIONS (FES CLIC AQUÍ)

Document Actions