Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

La preinscripció telemàtica a l’Escola Oficial d’Idiomes de Salou s’obre el 2 de setembre

dimecres 28 agost 2019

Enguany, com a novetat, el centre ofereix l’obtenció d’un certificat d’actualització de coneixements

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou (EOI) iniciarà el proper dia 2 de setembre el període de preinscripció telemàtica per accedir als seus estudis. Així, del dia 2, a les 9 h, fins al dia 5, a les 15 h, tota persona interessada en cursar estudis com a nou alumne/a s’hi podrà preinscriure a través d’Internet gràcies al següent aplicatiu: https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/

Aquest curs 2019-2020 l’EOI ofereix com a novetat la possibilitat d’actualitzar coneixements. Així, qualsevol persona que hagi cursat i superat amb anterioritat algun curs per obtenir el certificat i, per qualsevol motiu, hagi deixat la continuació dels estudis, però els vulgui reprendre més endavant i actualitzar, d’aquesta manera, coneixements pot sol·licitar matricular-se en el darrer curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors.

La persona interessada assistiria a les classes com un alumne més, abonant la matrícula corresponent, però només seria amb l’objectiu de repassar continguts, sense l’obligatorietat d’examinar-se.

Els requisits per beneficiar-se d’aquesta modalitat són presentar una sol·licitud per a aquest tipus de matrícula, una vegada finalitzat el període de matriculació o de nous alumnes en els grups que hi hagi vacants. Cal dir que aquesta nova modalitat que s’oferirà enguany no té efectes acadèmics, ni tampoc no donarà lloc a cap certificat oficial, sinó que, en aquest cas, el que es podrà fer és sol·licitar un certificat d’actualització.

El preu de la matrícula serà el de la taxa o preu públic corresponent.

D’altra banda, la preinscripció telemàtica amb suport presencial a l’EOI serà el 5 de setembre de 2019, de 10.30 h a les 13.30 h.

Es considera alumnat nou els que accedeixen per primera vegada a l’EOI de Salou. Els que comencen un altre idioma. Els que han perdut l’oficialitat i els que provenen d’una altra EOI o alumnes lliures que volen ser oficials.

El període de lliurament de documentació d’exempció del test de nivell és del 2 al 5 de setembre.

Les dates del test, per a anglès, són: el 10 i 12 de setembre a la Sala Mediterrània (Ajuntament). Cal que l’alumnat consulti el seu torn a la web www.eoisalou.org

El test de francès és el 12 de setembre a les 17 h a l’aula 2.

El test de rus es el 12 de setembre a les 15 h a l’aula 2.

La documentació necessària per a la preinscripció presencial és el DNI/NIE o passaport. I per fer el test de nivell, cal el DNI/NIE o passaport i el resguard de la preinscripció.

La tria de grup a l’aplicació de preinscripció (només per a alumnes que han fet el test de nivell) és de les 12 h del 16 de setembre de 2019 fins a les 13 h del 18 de setembre de 2019.

El sorteig per a l’assignació de places és el 18 de setembre de 2019, a les 14 h (consultable a partir de les 18 h a l’aplicació de preinscripció).

El període de matrícula en línia dels alumnes admesos és de les 18 h del 18 de setembre fins a les 23.59 del 20 de setembre de 2019.

El període de matrícula en línia dels alumnes de la llista d’espera és a partir de les 12 h del 25 de setembre de 2019 fins a les 23.59 del 26 de setembre de 2019.

La seu del centre es troba al Passeig del 30 d’Octubre de Salou, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Amb motiu de les vacances d’estiu l’EOI Salou romandrà tancada fins al 2 de setembre. Podeu consultar totes les novetats al compte d’Instagram @eoi_salou, i a la pàgina web de l’Escola Oficial d’Idiomes de Salou www.eoisalou.org

 

 

Document Actions