Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Alumnes del taller de cuina de la UEC, professors de cupcakes a l’Escola Salou

dimecres 15 març 2017

Els alumnes de pastisseria de la Unitat d’Escolarització Compartida han ensenyat els nens i nenes de segon de primària com cuinar i decorar cupcakes

Els nens i nenes de segon de primària d’entre 7 i 8 anys de l’Escola Salou han passat bona part d’aquest matí al menjador aprenent a fer Cupcakes. Els seus mestres han estat els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC), els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell.

La sessió, que s’ha desenvolupat al menjador de l’escola, ha servit per tal que el grup d’alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge i es motivin. A la sessió, també hi han estat presents les tutores dels alumnes, les quals han valorat molt positivament aquesta iniciativa en la que hi ha participat una cinquantena d’alumnes del centre, 7 professors i la coordinadora del taller, distribuïts en diversos grups de treball.

Recordar que el centre es troba en la seva setmana cultural i aquest any l’han volgut dedicar a la música i els musicals. Es per això que després del taller de cupcakes, els alumnes de l’escola Salou, que avui han abandonat les aules tradicionals per dur a terme una activitat alternativa relacionada amb la pastisseria, han decorat els seus cupcakes amb motius musicals.

Galeria d'imatges

cupcakes.jpg
GOPR0126.JPG
GOPR0121.JPG

Document Actions