Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

El Servei Local de Català de Salou acull al voltant de 200 alumnes durant aquest any acadèmic

dimecres 19 juny 2019

Aquest matí ha tingut lloc la cloenda dels cursos al centre Atenea, on hi ha estat presents l’alcalde Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez

El Servei Local de Català de Salou ha celebrat avui la cloenda dels cursos d’aquest any acadèmic 2018-2019. A l’acte, que ha tingut lloc al vestíbul del Centre Atenea, han assistit l’alcalde, Pere Granados, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz, i la responsable del Servei, Marisol Solano, a més del professorat i una vintena d'alumnes dels cursos.

L’alcalde Pere Granados, ha encoratjat els alumnes a introduir-se no només en la pràctica del català, sinó també en la cultura del poble, “ja que es tracta d’un element essencial que permet unir i cohesionar la població salouenca”. Granados també ha afegit que “des de l’Ajuntament ens esforcem per mantenir aquests cursos de català, ja que amplia el ventall d’oportunitats a nivell personal i professional dels alumnes que hi formen part”.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha volgut felicitar els alumnes “per la seva gran tasca i esforç constant per endinsar-se en aquest repte”, i ha afegit que “durant aquest any acadèmic s’han impartit un total de 18 cursos de tots els nivells on hi ha participat un total de 200 alumnes”. Gómez també ha destacat que “s’han dut a terme 22 cursos online a través de Parla.cat, on hi han participat 45 alumnes, així com 3 clubs de lectura durant el curs”.

Per la seva banda, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz, ha recordat que "també ha tingut lloc una nova edició del Voluntariat per la Llengua al municipi durant aquest curs, així com més de 1000 pràctiques lingüístiques als comerços de Salou, fet que ha comportat la pràctica de tot el que han après durant aquests mesos”.

La matrícula pel proper curs s’obrirà el mes de setembre.

Galeria d'imatges

alumnes.JPG
parlament alcalde Pere Granados.JPG
parlament regidora Julia Gómez.JPG
parlament Rosa Ibarz.JPG

Document Actions