Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Els alumnes del PFI PTT finalitzen satisfactòriament el curs 2018-2019

dijous 13 juny 2019

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha estat l’encarregada de lliurar les orles als joves

Els alumnes del programa de formació i inserció (PFI PTT) amb el perfil d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, es troba en la recta final del curs. Per aquesta raó, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha estat l’encarregada de lliurar les orles entre els deu alumnes que enguany finalitzen satisfactòriament el curs escolar, on també han estat presents la tutora del PFI, Llum Viruete, i els professors.

Durant l’acte, els alumnes també han mostrat a la regidora el seu treball de fi de curs, un projecte per conèixer en profunditat Salou i els seus monuments més importants; i tot seguit, s’ha procedit al lliurament d’orles. La regidora Julia Gómez els ha encoratjat a “seguir estudiant i formant-se per aconseguir un futur millor” i els ha felicitat “pel seu gran esforç i la seva predisposició a seguir aprenent i formar part d’aquest programa d’inserció”. Els alumnes també han volgut lliurar un record a la regidora i als seus professors, que simula el monument de les barques de l’Espigó del Moll.

Aquest programa és un acord entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Salou, i està adreçat als joves entre 16 i 21 anys que no tenen l’ESO, amb l’objectiu de que puguin continuar amb els seus estudis o be incorporar-se al món laboral. Enguany porta 7 cursos fent-se a Salou, els cinc primers amb el perfil ”Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis” i aquests dos últims amb el perfil “Auxiliar de vendes ,oficina i atenció al públic”. Aquesta iniciativa té la durada d’un curs escolar ( 1000 hores) repartides en: Mòduls de formació general ( 400h), mòduls de formació professional( 420h) i 180 hores de pràctiques a l’empresa.

Galeria d'imatges

13.JPG
14.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG

Document Actions