Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Els joves de la UEC han estat mestres de cuina d'una cinquantena d'alumnes de l'Escola Santa Maria del Mar de Salou

dimecres 31 gener 2018

Els alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida, que cursen pastisseria, han ensenyat als nens i nenes de primer de primària com cuinar galetes

Una cinquantena de nens i nenes de primer curs de primària de l'escola Santa Maria del Mar han pogut gaudir d'un taller per aprendre a fer galetes del Cós Blanc al menjador del centre. Els alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida de Salou (UEC) han estat els seus mestres, els quals estan cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell.

La sessió, que s'ha desenvolupat al menjador de l'escola de 9:30h a 12h, ha servit perquè el grup d'alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge, recuperin la motivació i construeixin l'autoestima i l'autoconcepte al voltant de valors positius . El projecte "Salou t'inclou" del Pla Educatiu d'Entorn també ha reforçat aquest taller. En la sessió, també han estat presents part de l'equip directiu del centre, i la regidora d'Educació, Júlia Gómez, ha explicat que "a través d'aquestes sessions es busca millorar l'actitud cap a la aprenentatge a través d'una metodologia dinàmica i activa i aconseguir l'èxit per a tot l'alumnat".

Així, els nens i nenes de l'escola Santa Maria del Mar de Salou han abandonat les aules per dur a terme una activitat alternativa relacionada amb el Cós Blanc.

Document Actions