Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Gairebé 250 alumnes inicien el nou curs a l’Escola Municipal de Música de Salou

divendres 14 setembre 2018

Aquest curs s’han incorporat fins a 31 alumnes nous al centre, ubicat a les dependències del Teatre Auditori

L’Escola Municipal de Música de Salou, ha iniciat el curs 2018-2019 amb un total de 241 alumnes inscrits, dels quals 31 es matriculen per primer cop al centre. L’escola, amb les instal·lacions ubicades al lateral del Teatre Auditori de Salou ofereix formació musical a alumnes a partir dels 4 anys, edat en la que fan Sensibilització Musical, on hi ha una quinzena d’inscrits. A partir dels 7 anys (Aprenentatge Bàsic) hi ha 33 alumnes inscrits, de manera que aquests, a part del Llenguatge Musical ja comencen fent classe individual d’instrument. També s’ofereixen quatre cursos de nivell mitjà -amb una cinquantena d’alumnes inscrits- a partir dels 12 anys, a més de cursos de règim lliure per adults que no fan ensenyament reglat.

Un any més, l’Escola manté el Cor d’Aprenentatge Bàsic, per a que puguin gaudir també d’una agrupació pròpia. A més, està demostrat que començar a cantar en edats més petites afavoreix l’educació de l’oïda, i la millora de la qualitat dels petits cantaires acabarà repercutint poc a poc en la resta de cors de l’Escola pels que aniran passant a mida que vagin creixent. I es complementen els cors amb el mitjà (amb 13 alumnes), l’infantil (amb 26 alumnes), el Cor Rapsòdia de pares i mares (amb 5 alumnes) i el Duorum (amb 23 alumnes). També hi ha un grup d’orquestra petita i un altre d’orquestra de Cambra amb 6 i 10 alumnes, respectivament.

Cal destacar la continuïtat de l’equip directiu que durant aquest curs 2018-19 format per Ferran Fabregat com a director, Jordi Gallén com a Cap d’Estudis, i Xavier Carcolé com a Coordinador pedagògic. Pel que fa al claustre de professors, el formen 17 persones amb especialitats de piano, violí, violoncel, flauta, clarinet, trompeta, percussió, saxo, i guitarra.

 

La regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha manifestat que “estem molt satisfets per les noves incorporacions a l’escola de manera que veiem que l’interès musical es manté viu al municipi; a més de la llarga trajectòria que tenim ja com a centre especialitzat”, apuntava.

Document Actions