Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Ajuntament de Salou busca professors/es per a la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC)

divendres 08 febrer 2019

Es pretén crear una borsa de treball i les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu Electrònica

A partir de d’avui, 8 de febrer i de manera permanent, s'obre el termini de presentació d'instàncies del procés selectiu convocat per a la creació d'una borsa de treball permanent de professors/es de la UEC (Unitat Escolarització Compartida) de Salou. Tota la informació d'aquest procés selectiu, la documentació necessària per participar-hi, la tramitació electrònica,  la podeu consultar al Taulell d'Anuncis de la plana web de l'Ajuntament, salou.cat  https://seu.salou.cat/SIAC/DetalleTablon.aspx?id=3196, a l’apartat de Recursos Humans.

El regidor de serveis Interns, Jesús Barragán, ha assenyalat que es tracta d’un procediment que “ens servirà per a tenir disponibilitat de professors i garantir les classes en casos de baixes o absències dels titulars; i per tant ser més àgils i donar un millor servei als alumnes”, apuntava.

Els interessats en presentar-se hauran d’aportar la següent documentació: DNI; nivell estudis exigit: llicenciatura o grau en pedagogia o psicologia; certificat nivell català: nivell C1 català; Currículum vitae; Màster en formació de professorat o certificat aptitud pedagògica; Documentació de mèrits al·legats. Els drets d’examen són de 10€ o cal la documentació d’exempció.

Fitxers adjunts

Document Actions