Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Ajuntament de Salou premia el talent dels millors estudiants del municipi

dilluns 13 març 2017

A la 14ena edició del lliurament de les beques universitàries s’han reconegut  aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions acadèmiques

En total es destinen  més de 10.200  euros a aquestes beques, dues d’elles - una d’Humanitats i Ciències Socials i una de  Ciències i Tecnologia- amb el suport de l’empresa Repsol Petróleo

La Sala Costa Daurada del TAS de Salou ha estat aquest matí l’escenari del lliurament de la 14ena edició de les beques universitàries que any rere any du a terme la regidoria d’Ensenyament del consistori. L’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora de l’àrea, Julia Gómez, han presidit l’acte de lliurament amb les  quals es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions. Enguany, s’han destinat més d’10.200 euros a la formació acadèmica dels joves de Salou, dues d’elles patrocinades per Repsol. Precisament, a l’acte hi ha assistit el responsable de comunicació i cap de relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran a més d’alumnes, professors i equips directius de l’IES Jaume I, l’IES Marta Mata i l’Escola Elisabeth. També s’ha aprofitat l’acte per distingir l’alumne amb major nota a les  PAU, les proves d’accés a la universitat.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar.

Enguany, els estudiants que s’han endut una beca han estat:

-En l’apartat de Batxillerat amb Matrícula d’Honor (700 euros cada un):

Marc Ariño Casals, cursat a l’Institut Marta Mata.

Anna Besora Ollé, cursat a l’Institut Marta Mata.

Mònica     Badia Clavé, cursat a l’Institut Marta Mata.

-Del grup de Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials (1.150 euros cada un)

Raúl Robles Marin, cursat a l’institut Marta Mata.

Alba Gómez Secaduras, cursat a l’Institut Jaume I.

-Del grup de Batxillerat de Ciències i Tecnologia  (1.150 euros cada un):

Maria Pereira Fernández, cursat a l’Institut Marta Mata.

Samuel Alarcón Julian, cursat a l’escola Elisabeth.

-En l’apartat de batxillerat Artístic  (1.150 euros cada un):

Erney Felipe Acosta Cruz, cursat a l’Institut Marta Mata.

-A les sol·licituds amb més puntuació final, corresponent a Cicles Formatius (1.150 euros cada un):

Kevin Robles, cursat a l’institut Jaume I.

Alejandro Luis Lombao Chiuta, cursat a l’escola Elisabeth.

Pel que fa al lliurament de les dues beques que patrocina l’empresa REPSOL PETROLEO SA, i que ha lliurat Josep Bertran, com a representant de Repsol, han estat per a Shuyi Zou, estudiant de Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials cursat a l’Institut Jaume I i Manelik Duran Gónzalez també del Jaume I però en aquest cas del grup de Batxillerat de Ciències i Tecnologia.

Finalment també s’ha lliurat, per part del representant de l’antena del coneixement de la URV i vicerector d’Universitat i Societat,  Jordi Tous, un ordinador portàtil HP a l’alumne que va obtenir la millor nota a les PAU: Samuel Alarcón Julian, de l’escola Elisabeth.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut felicitar a tots els guanyadors i ha destacat com “la formació és la millor eina per la societat i també un repte individual a assolir”, i ha destacat que “nosaltres, com Ajuntament, sempre hem demostrat un ferm compromís per millorar la formació i, de fet, participem de manera transversal en molts programes a diferents centres educatius i sabem de la implicació de tota la comunitat educativa”. Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha expressat el seu agraïment a l’empresa Repsol per la col·laboració amb dues beques en aquesta edició, ha felicitat els premiats i també ha volgut “encoratjar tots els estudiants per tal que aprofitin la formació per millorar com a persones i optar a tenir majors possibilitats”.

En acabar el lliurament de premis i després de la foto de família s’ha dut a terme una conferència a càrrec de Joan Carles Folía, llicenciat amb INEFC, mestre i “coach” educatiu, empresarial i esportiu.

Galeria d'imatges

BEQUES.jpg
DE_GRUP.JPG

Document Actions