Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alcalde visita l’Escola Internacional del Camp

dijous 10 gener 2019

Junt amb la regidora d’Ensenyament s’ha ofert a seguir la col·laboració institucional amb el centre pioner a les comarques tarragonines

L’alcalde i la regidora d’Ensenyament , Pere Granados i Julia Gómez, han visitat aquest matí les instal·lacions de l’Escola Internacional del Camp junt amb el director del centre i el director de la Fundació, Jaume Vilella i Jonathan Day, respectivament per tal de conèixer la marxa del centre en l’inici de curs i interessar-se pels projectes educatius que du a terme aquest centre basat en el model ‘Sòcrates Educa’. Es tracta d’una vista emmarcada en l’espiral de contactes que du a terme l’Ajuntament de Salou amb la comunitat educativa del municipi coincidint amb l’inici de les classes que enguany sumen fins a 620 alumnes des d’Infantil i fins a Batxillerat. 

Des del consistori, s’ha estès la mà per continuar col·laborant en allò que estigui a l’abast de la institució. Per la seva part, des del centre ha lliurat a l’Ajuntament un llibre de prestigi commemoratiu dels 5 anys del centre.

 

Galeria d'imatges

IMG_2977.jpg
IMG_2988.jpg

Document Actions