Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’empresa local La Ibense ofereix un curs de pastissos i postres als alumnes de la UEC de Salou

divendres 15 març 2019

Es tracta d’una col·laboració que pretén mostrar als joves a través del programa ‘tast d’oficis’ diverses opcions laborals  

 

Durant aquestes dues primeres setmanes del mes de març, els alumnes de la UEC Salou estan participant en un curs d’elaboració de pastissos i postres semifreds per a restauració a l’obrador de la Ibense del carrer València. Els alumnes s’han desplaçat al taller d’aquesta emblemàtica empresa salouenca i en aquest entorn han rebut les indicacions de la professional Raquel Vilaplana per tal de poder elaborar aquests postres semifreds.

Els nois i noies han adquirit per parelles, per tal que l’atenció a l’alumnat sigui individualitzada i la més acurada possible, uns coneixements bàsics de la pastisseria semifreda que els hi seran d’utilitat en una futura incorporació al mercat laboral. Els participants han estat molt motivats en aquesta enriquidora experiència ja que com els mateixos manifesten els hi apropen al món laboral d’una manera real i poden ampliar les seves vivències en un àmbit desconegut per a molts d’ells.

La durada total del curset ha estat de 10 hores, repartides en dues jornades laborals. Aquest curset pràctic s’emmarca dins de les activitats que es treballen al projecte “Tasts d’oficis” i que es desenvolupen dins del currículum de la Unitat d’escolarització compartida de Salou.

Galeria d'imatges

1.jpg

Document Actions