Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Escola Municipal de Música de Salou obre el calendari de preinscripció i matriculació

divendres 03 maig 2019

L’horari es de dilluns a divendres de 9 a 11h al departament d’ensenyament i de 16 a 19h els dimarts a l’Escola de Música

A partir del proper dilluns 6 de maig i fins el proper divendres 17 de maig, l’Escola Municipal de Música de Salou obre el procés de preinscripció per al curs 2019-2020. Així doncs, fins al 17 de maig es poden presentar les sol·licituds de preinscripció en horari de dilluns a divendres de 9 a 11 hores al departament d’ensenyament i de 16 a 19 hores a l’Escola de Música. El 27 de maig es publicaran les llistes baremades perquè tot seguit, el 30 i 31 de maig, es puguin presentar les reclamacions sobre la baremació. El dia 26 de juny es publicarà la llista d’admesos per l’EMMS.

Pel que fa a les matriculacions dels alumnes oficials, alumnes de l’escola, es faran pels de règim lliure, pels de sensibilització II, i iniciació el 10 i 11 de juny. Els de nivell elemental i nivell mitjà, del 17 al 19, i el 20 i 21 de juny pels alumnes d’aprenentatge bàsic. Les matriculacions dels nous alumnes admesos es duran a terme el 28 de juny i el 1 de juliol, mentre que la matriculació de les places vacants, si s’escau, serà segons llista d’espera el 3 de juliol.

L’escola ofereix classes de sensibilització musical als alumnes de 4, 5 i 6 anys i a partir d’aquesta edat ja poden triar instrument com és: el piano, la guitarra, el violi, el violoncel, el saxo, el clarinet, la trompeta, la flauta travessera, i la percussió.

Actualment l’escola compta amb uns 300 nens i nenes que estan cursant els diversos cursos i tallers musicals que s’imparteixen des del centre. A més, de diverses agrupacions com l’orquestra infantil i juvenil de corda, el grup de percussió, orquestres infantils i juvenils de guitarra, el cor infantil, mitjà i cor Duorum i la banda de l’EMMS.

Document Actions