Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou (EOI) ofereix com a novetat l’obtenció d'un certificat d’actualització de coneixements

dilluns 05 agost 2019

Els requisits per beneficiar-se d’aquesta modalitat són presentar una nova sol·licitud per aquest tipus de matrícula

Segons la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, “aquesta opció és molt positiva, atès que som una ciutat turística, per tal de consolidar el coneixement i pràctica de diversos idiomes”

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Salou ofereix com a novetat aquest curs 2019-2020 la possibilitat d’actualitzar coneixements. En aquest sentit, qualsevol persona que hagi cursat i superat amb anterioritat algun curs per obtenir el certificat i, per qualsevol motiu, hagi deixat la continuació dels estudis, però els vulgui reprendre més endavant i actualitzar, d’aquesta manera, coneixements pot sol·licitar matricular-se en el darrer curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors.

El subjecte assistiria, així, a les classes com un alumne més, abonant la matrícula corresponent, però només seria amb l’objectiu de repassar continguts, sense l’obligatorietat d’examinar-se, segons ha explicat la directora de l’EOI Salou, Ana Nieto.

Segons la regidora delegada de Serveis Educatius i Lleure, Julia Gómez, “aquesta nova opció que ofereix l’EOI per a l’aprenentatge de llengües estrangeres és molt positiva a l’hora de consolidar els coneixements i la pràctica d’un idioma”. En aquest sentit, Gómez valora “la importància de saber com més idiomes millor, atès que som una ciutat turística i amb molta diversitat de nacionalitats i cultures”.

Els requisits per beneficiar-se d’aquesta modalitat són presentar una sol·licitud per aquest tipus de matrícula, una vegada finalitzat el període de matriculació de nous alumnes en els grups que hi hagi vacants. Cal dir que aquesta nova modalitat que s’oferirà enguany no té efectes acadèmics, ni tampoc no donarà lloc a cap certificat oficial, sinó que, en aquest cas, el que es podrà fer és sol·licitar un certificat d’actualització.

El preu de la matrícula serà el de la taxa o preu públic corresponent.

D’altra banda, la preinscripció és un tràmit obligatori per entrar com alumne nou a qualsevol EOI, seguint el següent calendari.

La preinscripció via telemàtica a l’EOI serà des del dia 2 de setembre a les 9 h fins al dia 5 de setembre, a les 15 h. I la preinscripció telemàtica amb suport presencial a l’EOI serà el 5 de setembre de 2019, de 10.30 h a 13.30 h.

Es considera alumnat nou: els que accedeixen per primera vegada a l’EOI de Salou. Els que comencen un altre idioma. Els que han perdut l’oficialitat i els que provenen d’una altra EOI o alumnes lliures que volen ser oficials.

El període de lliurament de documentació d’exempció del test de nivell és del 2 al 5 de setembre. Les dates del test són: per a l’anglès, el 10 i 12 de setembre a la Sala Mediterrània (Ajuntament). Cal que l’alumnat consulti el seu torn a la web: www.eoisalou.org

Per al test de francès, la prova de nivell serà el 12 de setembre a les 17 h, a l’aula 2.

I per la de rus, el 12 de setembre a les 15 h, a l’aula 2.

La documentació necessària per a la preinscripció presencial és el DNI/NIE o passaport.

I per fer el test de nivell: DNI/NIE o passaport i el resguard de la preinscripció.

La tria de grup a l’aplicació de preinscripció (només alumnes que han fet el test de nivell) serà  de les 12 h del 16 de setembre de 2019 fins a les 13 h del 18 de setembre de 2019

El  sorteig per a l’assignació de places està previst el 18 de setembre de 2019, a les 14 h* (consultable a partir de les 18 h a l’aplicació de preinscripció).

El període de matrícula en línia del alumnes admesos serà de les 18 h del 18 de setembre fins a les 23.59 del 20 de setembre de 2019. I el període de matrícula en línia dels alumnes de la llista d’espera: a partir de les 12 h del 25 de setembre de 2019  fins a les 23.59 del 26 de setembre de 2019.

Cal recordar que amb motiu de les vacances d’estiu, l’Escola romandrà tancada fins el 2 de setembre. Podeu consultar totes les novetats al compte d’Instagram @eoi_salou, i a la pàgina web de l’Escola Oficial d’Idiomes de Salou www.eoisalou.org.

Document Actions