Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

La Regidoria d’Ensenyament de Salou organitza cursos de suport a la tasca escolar entre els alumnes amb més dificultats

dimarts 14 novembre 2017

El principal objectiu dels tallers d’estudi assistit és incrementar l’èxit acadèmic. L’empresa Puntuajocs SL s’encarrega de dur a terme aquests cursos i tallers durant els cursos 2017-18 i 2018-19

 

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa un any més els tallers d’estudi assistit, dins del marc del Pla Educatiu d’Entorn del municipi. Aquesta iniciativa està adreçada a l’alumnat d’educació primària i secundària.

L’objectiu principal d’aquest tallers, com ha apuntat la regidora d’Ensenyament Julia Gómez “és fomentar l’èxit acadèmic i millorar el seu rendiment ja sigui acadèmic com personal, en aquest sector de l’alumnat; així com millorar els aprenentatges bàsics per proporcionar-los unes condicions favorables pel seu currículum escolar”. A més, el Pla Educatiu d’Entorn de Salou també incorporarà durant el primer trimestre de 2018 un curs d’escacs per millorar la concentració.

La durada dels tallers d’estudi assistit serà de dos cursos escolars -2017/2018 i 2018/2019-, amb una formació de 4 hores setmanals i 2 hores de coordinació mensual, durant els dies lectius, una vegada finalitzat l’horari escolar. Els grups d’alumnes són d’un mínim de 6 persones i comprèn uns 200 estudiants.

Els centres educatius municipals que hi participen un any més són els centres de primària i secundària: l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Europa, l’Escola Salou, l’Escola Vora Mar, el Institut Jaume I i l’Institut Marta Mata, les quals col·laboren activament proporcionant les aules necessàries per dur a terme aquest servei.

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha adjudicat la realització d’aquests tallers a  l’empresa Puntuajocs SL per gairebé 30.000 euros al llarg de dos cursos lectius.

Document Actions