Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

La regidoria d’Ensenyament inicia un programa de classes de suport a alumnes d’ESO en el marc dels programes 'Ilusiónate' i 'Quédate'

divendres 13 juliol 2018

Aquestes dues iniciatives estan finançades per una subvenció del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i es troben dins el programa PROEDUCAR, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn per a l’any 2018

 

La regidoria d’Ensenyament de Salou desenvoluparà, a través d’una subvenció del Ministeri d’Educació, els programes “Ilusiónate” i “Quédate”, dins el programa PROEDUCAR, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn per a l’any 2018. Aquests programes estan finançats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb 4.000 euros repartits equitativament. Aquest proper dilluns s’iniciaran les classes de reforç als estudiants d’ESO del municipi que rebran de manera gratuïta un suport en castellà, català i matemàtiques. Les classes –amb caràcter gratuïtes duran a terme al Centre Cívic de Salou.

El programa “Ilusiónate” consta d’un conjunt de tallers d’estiu de reforç en les matèries instrumentals (llengües i matemàtiques) que començaran el proper 16 de juliol i que es duran a terme durant dos setmanes. Per altra banda, el programa “Quédate”, que es tracta de diverses activitats extraescolars d’extensió educativa amb un component lúdic i motivador, amb l’objectiu de donar suport a la tasca escolar.  

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha destacat “la importància d’aquests dos programes, ja que motiven l’alumnat a seguir interessant-se pels estudis i a agafar confiança en aquelles matèries que més els costa seguir durant el curs escolar” i ha afegit que “des de l’Ajuntament  de Salou volem seguir fomentant aquest tipus d’iniciatives que, a més de donar suport a la tasca escolar, també aposten per afegir un caràcter lúdic als estudis”.

 

Document Actions