Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

La regidoria d’Ensenyament obre la convocatòria per subvencionar llibres, transport escolar, estudis universitaris i beques per a les llars d’infants

dijous 13 juliol 2017

Entre les quatre convocatòries l’Ajuntament de Salou hi destina prop de 50.000 euros

 

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert quatre convocatòries per tal que les famílies es puguin acollir a subvencions totes elles relacionades amb la matèria escolar. La primera servirà per ajudar a sufragar el cost del transport escolar del curs 2016-2017 per a aquell alumnat escolaritzat en ensenyaments obligatoris o al segon cicle d’educació infantil en centres educatius del municipi.  L’objectiu d’aquestes ajudes és disminuir les quotes que paguen les famílies i donar-los suport, especialment a aquelles que tenen majors dificultats econòmiques per fer front a les despeses derivades de l’escolarització dels seus fills.  La quantia total màxima de les subvencions pressupostades  per aquesta convocatòria puja a 8.027,99 euros. La regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha explicat que “tot i que els recursos que disposem són limitats entenem que hem d’estar al costat de les famílies que més suport necessiten i per aquest motiu intentem donar la màxima cobertura en aquest tipus de subvencions i per això obrim diverses línies d’ajudes”.

 

La segona de les línies de subvencions que s’obren serviran per a ajudar a reduir el cost que han tingut els nens i nenes de 0 a 3 anys que han estat escolaritzats a les llars d’infants municipals -Balena Blava i Cavallet de Mar- aquest passat curs 2016-2017. En aquest sentit, s’ha obert també el termini per a  la presentació de la documentació necessària. La quantia total màxima de les subvencions convocades ascendeix als 11.000 euros; malgrat tot, com ha apuntat la regidora de l’àrea aquest import màxim de cada una de les partides assignades i que sumen gairebé 50.000 euros pot ser ampliat d’acord amb les sol·licituds rebudes i les disponibilitats pressupostàries de la regidoria.

 

La tercera de les convocatòria pretén alleugerir l’impacte de la tornada a l’escola. Aquests ajuts públics van adreçats als nens que cursen educació infantil, primària, secundària i Batxillerat i cicles formatius i inclouen tant llibres com material escolar pel curs vençut  2016-2017.  Quantia total màxima de les subvencions convocades:  8.200,00 euros per als cicles d’infantil i primària; 8.200,00 euros per al alumnes que cursen educació secundària i batxillerat i 3.000,00 euros per als alumnes de cicles formatius.  

 

La darrera de les convocatòries que s’han obert des d’Ensenyament pretén becar els estudis universitaris per a tots aquells estudiants que iniciïn enguany els seus estudis universitaris. L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica  familiar. La quantia total màxima de les subvencions convocades ascendeix als 10.260 euros.

 

Com i on presentar-ho? 

Les sol·licituds i la documentació requerida es poden presentar fins al 8 d’agost 2017 de manera presencial a l’oficina de l’OAC -planta baixa de l’ajuntament- així com també a la seu electrònica de l’Ajuntament de Salou. La informació de cada una de les bases està penjada al  següent enllaç: http://www.salou.cat/descriptiu_detall/_sqVDweuBhyaIvlHKqIIE-ybBngZrLfs5

El termini de resolució i notificació de les mateixes serà de sis mesos des de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial corresponent.

Galeria d'imatges

subvencioescoles.jpg

Document Actions