Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Les escoles de Salou gaudeixen de la 1a Jornada Esportiva dins el Pla Educatiu d’Entorn

dilluns 10 juny 2019

L’Estadi Municipal ha acollit aquest matí un conjunt d’activitats esportives per fomentar la cooperació i el treball en equip entre els alumnes del municipi

Alumnes de tercer de Primària de l’Escola Salou, Escola Europa, Escola Vora Mar, Escola Santa Maria del Mar i Escola Elisabeth, han participat durant tot el matí a la I Jornada Esportiva dels Centres d’Educació Primària de Salou, dins el Pla Educatiu d’Entorn del municipi. La jornada s’ha dut a terme a l’Estadi Municipal de Salou, on hi han estat presents l’alcalde Pere Granados; la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez; la inspectora d’Ensenyament, Olga Fernández; la coordinadora de l’Equip LIC del Tarragonès, juntament amb els directors i directores dels centres educatius del municipi, professors i organitzadors de les activitats.

Durant la jornada, l’alumnat ha pogut practicar diferents activitats en equip que ha preparat el professorat d’Educació Física dels centres educatius, com són el Pitxi, el Shootball, l’Ultimate, l’Ànec-Oca, l’Stop per parelles i pica mans. Durant el matí, els alumnes han passat per totes aquestes zones de joc  per tal de poder gaudir de totes les activitats programades.

L’objectiu principal d’aquesta jornada esportiva es poder practicar esports en grup, valorar i gaudir de l’activitat física i fomentar la relació de l’alumnat dels centres de Primària del municipi mitjançant la pràctica esportiva i la cooperació i el treball en equip, així com aprofitar la pràctica esportiva per potenciar els valors de tolerància i el respecte als altres.

L’alcalde Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, volem seguir potenciant l’activitat física entre els més petits, dotant-los d’instal·lacions que estiguin sempre al seu abast, ja que l’esport és molt important per la salut”. Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha agraït “totes les persones que han fet possible aquesta activitat, i especialment, els professors d’educació física, pel seu indiscutible esforç per preparar les activitats que formen part d’aquesta jornada”. La inspectora d’Ensenyament, Olga Fernández, també ha explicat que “aquesta activitat, que es troba dins el Pla Educatiu de l’Entorn, és una nova proposta per donar una resposta integrada a les necessitats existents a nivell educatiu”.

L’alumnat, un cop ha arribat a l’Estadi Municipal de Salou a les 9:30 hores, ha esmorzat i s’ha dividit en grups heterogenis amb nens i nenes de totes les escoles. Tot seguit, s’han distribuït les gorres a cada grup, un color per a cada dos grups d’alumnes, i s’ha donat inici a les activitats programades. Com a cloenda de la jornada ha tingut lloc un ball final de zumba. Finalment, l’alumnat ha tornat als seus respectius centres educatius.

Galeria d'imatges

jornada 1.JPG
jornada 2.JPG
jornada 3.JPG
jornada 4.JPG
jornada 5.JPG
jornada 6.JPG
jornada 7.JPG

Document Actions