Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Les escoles de Salou preparen les jornades de portes obertes

dimarts 19 febrer 2019

Els pares i mares podran conèixer l’oferta educativa del municipi de primera mà durant les properes setmanes

 

Davant la proximitat de la preinscripció al curs escolar 2019-2020, els centres educatius de Salou –Tant d’educació infantil, primària i secundària- han anunciat les dates de les visites i jornades de portes obertes a les escoles. “Els pares i mares poden acostar-se als centres escolars per tal d’afrontar la important tasca d’escollir el centre que consideren més adient per als seus fills i filles”, ha explicat la regidora d’Ensenyament Julia Gómez.  A les Jornades de Portes Obertes es fa una presentació on s’explica el centre; l’ideari, el model educatiu i l’organització del centre. Des de la regidoria es recomana  assistir a les jornades de portes obertes, així com a les entrevistes informatives que convoquen els centres educatius per tal de tenir un primer contacte i recollir informació que pugui ajudar en l’elecció i valoració de centre.

En la majoria de casos en la decisió hi prenen part moltes variables com la ubicació, les dimensions del centre, professorat, els serveis que ofereix (activitats extraescolars, menjador, transport, ) i molt especialment que la línia educativa i pedagògica del centre estigui d’acord amb la que es desitja transmetre en l’àmbit familiar.

Jornades de portes obertes:

9 de març: Escola Elisabeth a partir de les 10h

19 de març: Escola Europa a partir de les 17.15h

21 de març: Escola Santa Maria del Mar de les 10 a les 18 h

25 de març: Escola Vora Mar a partir de les 15.15 h

26 de març: Escola Salou a partir de les 15.15 h

                        Institut Marta Mata a partir de les 17 h (ESO)

27 de març:  Institut Jaume I a partir de les 17 h (ESO)

8 d’abril: Llar d’infants La Balena Blava de les 18 a les 20 h

9 d’abril: Llar d’infants Cavallet de Mar de 18 a 20 h

24 d’abril: Institut Jaume I a partir de les 18 h (BAT)

25 d’abril: Institut Marta Mata a partir de les 17 h (BAT)

 

El període de preinscripció s'inicia a partir de la primera quinzena d’abril (segon cicle d’educació infantil) i a finals de la primera setmana o segona d’abrils pels estudis de primària i secundària obligatòria que es podran dur a terme a les mateixes escoles o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), l'organisme que s'ocupa de gestionar l'escolarització de l'alumnat de la ciutat per les etapes de Primària i Secundària a tots els centres educatius públics i concertats de la ciutat. Per a més informació podeu consultar la web de la Generalitat ensenyament.gencat.cat

Galeria d'imatges

Jornada de Portes Obertes dels Centres Educatius de Salou 2019-2020.png

Document Actions