Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Salou destina més de 60.000 € en la millora de diverses escoles del municipi en aquest inici de curs

dilluns 16 octubre 2017

Les escoles Europa, Vora-Mar, Sta. Mª del Mar i el centre Atenea han estat les beneficiàries d’aquestes millores en el manteniment


Durant el curs escolar se seguirà treballant en el manteniment dels centres educatius

 

La regidoria d’Ensenyament ha dut a terme diversos treballs de manteniment a diverses escoles del municipi durant els mesos d’estiu, aprofitant l’absència de nens i professors a les escoles per tal que coincidint amb l’inici del nou curs escolar estigui tot enllestit.

 

Així doncs, s’ha construït un sorral al pati de l’escola Europa per tal de que els més petits puguin jugar. També s’ha instal·lat en el folre i visera una protecció amb acer inoxidable a la porta del WC del pati de la mateixa escola Europa. Una altra de les actuacions que s’han dut a terme ha estat en l’escola Vora-Mar, on s’ha tapat un forat del pati.

 

Els treballs més importants s’han realitzat a l’escola Santa Maria del Mar, la qual porta 50 anys en el municipi i en la que s’ha dut a terme una divisòria d’aules. També s’hi ha dut a terme les obres d’adaptació dels lavabos de primària per a ús infantil, els quals, presentaven un estat de deteriorament pel que fa al sistema constructiu antic després d’anys d’ús. A més, s’ha pintat la façana de l’escola, s’han canviat 7 bancs i s’han retirat 3 papereres antigues per part de la brigada municipal. En aquest cas, la generalitat també ha intervingut en l’escola Sta. Mª canviant 8 finestrals que es trobaven en mal estat.

 

Pel que fa al centre Atenea s’han substituït diversos vidres trencats, així com la col·locació d’unes baranes de vidre laminat per tal de millorar la seguretat al mateix centre. Avui, tant l’alcalde Pere Granados com la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han anat a visitar els alumnes del centre en el decurs de les visites que cada principi de curs efectuen a les diverses escoles del municipi. L’alcalde assegurava que “amb el pretext d’aquesta visita ens serveix per posar en comú estratègies i necessitats dels centres, a més de conèixer de primera mà quin és el nivell d’activitat”.

Per la seva part, la regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha manifestat que “som conscients de les necessitats i mancances dels centres educatius i a mesura que hi ha disponibilitat econòmica anem fent actuacions de manteniment”. Gómez, ha afegit que “per nosaltres l’educació es un dels pilars fonamentals de la nostra societat i es per això que volem invertir en els nostres joves ja que creiem que són el nostre futur”.

Aquestes obres s’emmarquen en el conjunt d’actuacions de renovació de parts dels equipaments educatius, de tal forma que les properes actuacions que se’n preveuen és duran a terme duran aquest curs 2017-2018. El cost total de les obres realitzades durant aquest estiu puja als 60.251,14€.  

Galeria d'imatges

atenea.jpg
centreatenea.jpg
catala.jpg
entradaescola.jpg
centreatenea.jpg

Document Actions