Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Salou se suma al Pacte per combatre la segregació escolar

dimecres 20 març 2019

Més d’un centenar de municipis s’han adherit a la lluita per una educació equitativa i de qualitat

Salou forma part de més del centenar de municipis que s’han reunit al Parlament de Catalunya per signar el Pacte per combatre la segregació escolar. Així, ha signat un marc d’actuació comú entre ajuntaments, escoles, sindicats i grups parlamentaris.  El compromís que ha estat impulsat pel Síndic de Greuges pretén garantir el dret a una educació de qualitat i a accedir-hi en condicions d’igualtat a un sistema educatiu just i equitatiu. 

Informes d’avaluació del sistema educatiu català reflecteixen que les desigualtats existents en els resultats acadèmics de l’alumnat es regeixen en funció del seu origen social. Això es degut a la segregació escolar present als centres. Per aquest motiu s’ha firmat el document que conté un total de 30 intervencions i 189 mesures dividides en nou àmbits d’actuació que es comprometen a implementar durant aquesta legislatura. 

Des de l’Ajuntament de Salou es considera indispensable treballar per tenir un sistema educatiu accessible i  igualitari per a tots els infants i que garanteixi un ensenyament de qualitat.

Fitxers adjunts

Document Actions