Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

JORNADES ARRÒSL’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou posa en marxa les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, un certamen que compta amb el patrocini d'Arròs Bayo i de Vins i Caves Torelló, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, a través de l'àrea de Dinamització Econòmica.

Les Jornades de l’Arròs han començat aquest passat 29 d’abril i s’allargaran fins al dia 16 de maig. Durant 18 dies, es podran degustar les propostes de més de 18 restaurants de Salou; redescobrir el municipi; i comprovar que a la capital del turisme de la Costa Daurada la gastronomia és un element de prestigi i aporta un valor afegit que cal tenir en compte a l’hora d’escollir-lo.

Els establiments participants són: El Totxo Taverna, Boquet Restaurant, Malapecora Restaurant, Braseria l’Estació, El Trasto Taberna, Restaurant Casa Soler, Restaurante Delfin, D’Albert, Bar Restaurant La Pasión, Restaurant Club Nàutic Salou, Restaurant El Galeón, Restaurant O Xantar, Restaurante La Tagliatella Salou, Castillo de Javier, Terrassa del Cel Salou Restaurant, Restaurant Sapore di Mare, Arena Restaurant, i Restaurant Cook & Travel.

Els menús consten d’un entrant o primer plat, un plat principal cuinat amb Arròs Bayo; una degustació de Licor d’Arròs Segadors del Delta, que acompanyarà les postres i els vins de Torelló Viticultors; entre els que destaca el Corpinnat Torelló Special Edition Costa Daurada 2016. Tant Bayo com Torelló són els patrocinadors d’aquestes jornades. Els preus dels menús oscil·len entre els 20€ i els 50€.

Els menús que ofereixen els 18 establiments es poden consultar a la pàgina web aeht.es/jornades i també a la web municipal de l’Ajuntament de Salou, www.salou.cat

 

TOTA LA INFO EN AQUEST ENLLAÇ (FES CLIC AQUÍ)

Document Actions