Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

III Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

arròsSalou posa en marxa la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i l'Ajuntament de Salou; amb el patrocini d'Arròs BayoTorelló Viticultors i Makro.

Amb aquesta tercera edició, les jornades es consoliden com una data rellevant per la gastronomia de la ciutat i també del territori. Del 25 de març al 10 d’abril, 15 restaurants han dissenyat menús elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Torelló.

L’objectiu de les jornades és convertir Salou en una destinació gastronòmica, no només durant la temporada alta, sinó durant tot l’any, a través d’esdeveniments com aquests i tots els que es programen, de gener a desembre.

Els restaurants participants en aquesta tercera edició de les Jornades de l'Arròs són:

Restaurant Club Nàutic Salou, Gastrobar MRKT de Edu Cuesta, Restaurant Cook and Travel, Restaurant d’Albert, Asador Córcega Restaurant, Restaurant Delfín, Deliranto Restaurant, Restaurant la Venus de Pepe, Restaurant o Mar, Restaurant O Xantar Mediterraneo, Restaurant La Pasión, Casa Soler, Restaurant Thai Salou, La Tagliatella i Castillo de Javier.

Els menús es poden consultar a la web de l’AEHT i de l’Ajuntament de Salou.

Document Actions