Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Tasta Salou

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i sota el patrocini de Raventós Codorniu, reprèn la ruta gastronòmica ‘Tasta Salou’, que torna al municipi el dijous, 20 de maig, i fins al 10 de juny, atès que les mesures sanitàries ja permeten l’obertura de la restauració, fins a les 23 h de la nit, arran de la fi de l’Estat d’alarma.

Un total de 14 establiments oferiran, cada dijous, al vespre, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que anirà variant cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel, El Totxo Taverna, Boquet Restaurant, Malapecora Restaurant, Braseria l'Estació, Restaurante La Taverna, Sushi Kai Salou, El Trasto Taberna, Huma, La Teca Salou, Alltaglio (c. Ponent), Arena, MRKT Mercat de Edu Cuesta i el Castillo de Javier.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou, que s’han creat, especialment, per a l’ocasió.

 

Document Actions