Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Tasta Salou

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, junt amb l’Ajuntament de Salou, i la col·laboració de Raventós Codorniu, realitzen les jornades gastronòmiques ‘Tasta Salou'.

Un total de 17 establiments ofereixen, cada dijous, al vespre, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que anirà variant cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu és de 6 euros. 

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Braseria L'Estació (Pl. del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Lunattic (c. Colom, cantonada amb c. Bilbao); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); Rock & Grill (c. Colom, edif. Santillana); Arena Restaurant (Passeig Jaume I); La Taverna (Via Aurèlia, 1); La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4); Thai Salou (c. Barbastre, 13); i Sushi Kai Salou (c. València, 4).

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou

Més informació:

qr tasta salou

Document Actions