Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Tasta Salou

cartell tasta salouL’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i amb el patrocini de Raventós Codorniu, posa en marxa la nova Ruta Gastronòmica “Tasta Salou”, que s’estrena el dia 24 de setembre.

Fins al desembre de 2020, amb el parèntesi del període nadalenc, i, posteriorment, reprenent l’activitat a principis de l'any 2021, onze establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda, ja sigui vi o cava, de les bodegues Raventós Codorniu, que variaran cada setmana.

Els establiments participants al ‘Tasta Salou’ són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Malapecora Restaurant; Dos G Bar Restaurant Lounge; Braseria l’Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Lunattic Salou; Rock & Grill; i El Trasto Taberna. Durant tot l’any, s’aniran afegint nous establiments a la iniciativa.

D’altra banda, l’organització ha creat un vídeo promocional que podeu visualitzar en aquest enllaç i que es promocionarà a través de les xarxes socials de Salou Food Experience, AEHT i ‘Tasta Salou’, entre altres.

 

 

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou, que s’han creat, especialment, per a l’ocasió.

Així, cada setmana es compartiran les degustacions dels restaurants i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una ampolla de cava Parxet Brut Nature per a aquelles persones que completin el passaport amb la marca dels onze establiments.

 

Podeu visualitzar la roda de premsa sencera en aquest enllaç.

 

La presentació va comptar amb l’assistència de l'alcalde de Salou, Pere Granados; del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; de José Félix Ruiz, vocal de la junta de l’AEH Salou i propietari dels restaurants Lunattic i Rock&Grill; i de Joanna Civit, representant de Raventós Codorniu.

Document Actions