Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Tasta Salou

tasta salouL’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de SalouRaventós Codorniu i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’, aquest proper dijous, 26 de gener.

Un total de 10 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat onze propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.

En aquesta edició hi participen els següents establiments: El Totxo Taverna; Huma; MRKT de Edu Cuesta; Thai Salou; La Taverna del Áncora; House of Illusion; La Teca Salou; Castillo de Javier; La Gresca Food & Drinks; i Restaurant Córcega.

Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a l’Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

 

Més informació:

qr tasta salou

Document Actions