Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El Cós Blanc Xic’S, festa del confeti pels més petits, torna a la Festa Major d'hivern de Salou 2020

divendres 24 gener 2020

La celebració tindrà lloc el proper divendres, 31 de gener, a les 17.30 h, a l’Envelat, amb l’actuació de Pep Callau

Des d’avui, dia 24, i fins al 3 de febrer, la regidoria d’Infància també ha preparat un conjunt d’activitats, com ara l’espectacle ‘Funky Funky’, xocolatades i la projecció de la pel·lícula en 3D ‘Mascotas 2’

Aquesta tarda, també s’inaugura la Fira Xic’S, situada al Passeig 30 d’Octubre, amb inflables i molta diversió

La festa del confeti per als més petits, el Cós Blanc Xic’S, torna per la Festa Major d’hivern de Salou 2020. El proper divendres, dia 31 de gener, a partir de les 17.30 h, a l’Envelat (parc de Manuel Albinyana), els infants podran gaudir de la celebració, amb l’actuació de Pep Callau i la pluja de confeti. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha destacat que “el Cós Blanc Xic’S té com a objectiu que els més petits també puguin gaudir de la festa d’una forma més familiar”. L’edila ha afegit que “des de la regidoria hem preparat un conjunt d’activitats perquè nens i nenes de totes les edats puguin passar-s’ho d’allò més bé durant els dies de Festa Major”.

Així, la Fira Xic’S s’inaugurarà aquesta tarda, amb una xocolatada; i comptarà amb noves atraccions i molta diversió per gaudir en família. Més d’una desena de tallers i espectacles conformen aquesta nova edició de la Fira, que romandrà oberta fins al 3 de febrer, al Passeig 30 d’Octubre, cantonada amb c. Tarragona.

Demà dissabte, 25 de gener, a partir de les 17 h, els més petits podran divertir-se saltant als inflables del Salta Xic’S, a la plaça del Teatre Auditori de Salou (TAS). A més, també podran conèixer la cultura popular del municipi amb la XIII Mostra i tallers per a petits i grans, a càrrec de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou. I, si fan els tallers de la xarxa, podran gaudir d’una xocolata calenta.

Els infants més presumits podran participar al taller “Fashion Xic’S”, que inclou activitats de maquillatge, ungles, tatuatges i metxes divertides per al cabell. Aquesta activitat tindrà lloc el proper dilluns, 27 de gener, a les 17.30 h, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet. El dimarts, 28 de gener, a les 17.15 h, en aquest mateix espai, els nens i nenes també es podran posar guapos/es per la Festa Major, assistint al taller “Collarets divertits”.

L’espectacle infantil “Funky, Funky”, de la mà del grup Orelles de Xocolata, posarà ritme a la Festa Major, el proper dimecres, 29 de gener, a les 18.30 h, a l’Envelat. L’entrada per aquest acte és gratuïta, però l’aforament és limitat.

Saltar i riure també serà possible el dijous, 30 de gener, a les 17.30 h, amb la Zona Diver Xic’S, a la pista poliesportiva de Xalets de Salou.

El divendres, 31 de gener, dita Zona Diver Xic’S es traslladarà a la plaça Cala Crancs, al Cap Salou, on es podrà gaudir d’un matí de festa i xocolata que divertirà tota la família, a les 10.30 h. Aquesta activitat compta amb existències limitades.

El Cós Blanc arribarà dissabte, 1 de febrer, amb un viatge gratuït a la Fira Xic’S. Per aconseguir-lo, els nens i nenes s’hauran d’apropar a l’Espai d’Infància per buscar el tiquet al llarg de la setmana. Caldrà presentar el carnet del Club Xic’S.

El diumenge, 2 de febrer, a les 11.30 h, a l’Espigó del Moll, es podrà gaudir, també, de la Zona Diver Xic’S; i, a les 17 h, a la Fira Xic’S, aconseguir un cotó de sucre (existències limitades).

Finalment, el dilluns, 3 de febrer, durant tot el dia, arribaran les “Rebaixes Xic’S” a la Fira, de manera que els viatges de les atraccions costaran 1’50 euros, per tal que els més petits puguin acomiadar-se de la Fira i de la Festa Major. A les 10.30 h, tindran lloc diversos tallers creatius que divertiran els infants.

Per acomiadar la Festa Major d’hivern, a les 17.30 h, es reproduirà, en 3D, la pel·lícula “Mascotas 2”, al Teatre Auditori de Salou (TAS). L’entrada per veure el film serà gratuïta, amb aforament limitat.

Document Actions