Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El parc infantil de Nadal “Espai Xic’S” de Salou obre un any més les seves portes

dimecres 27 desembre 2017

Els infants podran gaudir d’inflables, de tallers i fins i tot d’un “Rally on Wheels”, entre moltes altres activitats

A més, el parc compta amb l’inflable més gran d’Europa,  protagonitzat pel Mario Bros

 

Aquest matí, el parc infantil de Nadal de Salou, l’Espai Xic’S, ha tornat a obrir les seves portes.  Aquesta edició compta amb un total d’unes 70 persones treballant, entre els quals hi ha 8 monitors, 58 voluntaris i 4 persones especialitzades i formades per les atraccions que ho requereixin, que acompanyaran els nens i les nenes que vulguin gaudir de la festa al parc infantil que, com cada any, es munta al Pavelló d’Esports Municipal i també als carrers adjacents.

El parc compta amb un ampli ventall d’atraccions i tallers pel parc, com, per exemple, tota una gran varietat d’inflables, un trenet, les màquines infantils, entre altres, dins del pavelló; així com el “Rally on the wheels”, els “segways” o els “toritos”, als carrers adjacents. També manté la col·laboració de diverses entitats com, per exemple, la Policia Local de Salou, que ofereix als assistents la possibilitat de pintar el quadre més gran que mai s’hagi vist; a més d’altres activitats que organitza el grup esplai o l’Associació de Joves Informàtics de Salou. Els infants assistents també podran participar a un taller que té com a finalitat apropar els nens i nenes a les mascotes, així com activitats de maquillatge, entre altres.   

L’alcalde, Pere Granados, ha mostrat el seu agraïment al col·lectiu de joves que decideix ajudar durant aquests dies per realitzar aquesta iniciativa, i ha afegit que “es tracta d’un parc infantil que aconsegueix omplir d’experiències i diversió als petits i petites del municipi any rere any”. La regidora d’Infància de l’Ajuntament de Salou, Julia Gómez, també ha explicat que “l’espai del parc incorpora aquest any una nova gran varietat de tallers i atraccions dirigida especialment als més petits, entre els quals es pot trobar l’inflable del Mario Bros, que és el més gran d’Europa”. Gómez ha afegit que “la regidoria vol seguir apostant per aquest parc, que té com a objectiu entretenir els més petits en aquesta època de Nadal”.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 27 de desembre al 5 de gener, des de les 10 del matí i fins a les 13h i des de les 16h a les 20h, excepte l’ 1  de gener i el dia 5 per la tarda que romandrà tancat. A més, es mantindran els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€; amb abonaments del Club Xic’S a 15€ i les entrades normals a preu de 5€ /dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’S fins als 3€ en el cas d’entrada puntual. Recordar que els infants de 0 a 3 anys i els pares i mares tindran l’entrada lliure. Les entrades i abonaments es podran adquirir a les mateixes taquilles del Pavelló Municipal de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

petita_parc_nadal_xics_2.jpg
P1330883.JPG
P1330841.JPG
P1330859.JPG

Document Actions