Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Els més petits gaudeixen de grans moments amb el casal Xic’s de Salou

dijous 27 juliol 2017

L’escola Europa torna a ser enguany el centre neuràlgic de l’activitat que organitza la regidoria d’Infància durant 4 quinzenes

La regidoria d’Infància ha iniciat un nou casal Xic’s que proposa una oferta d’oci i lleure de qualitat pels nens i nenes de Salou d’entre 3 i 12 anys. Aquest matí, l’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han visitat el casal que en aquesta quinzena hi ha 115 nens inscrits que gaudeixen de les activitats que s’organitzen. El casal està sota la direcció de la Fundació Pere Tarrés on hi participen 11 monitors i 6 educadors pels nens amb necessitats educatives especials.

Aquest casal oferta tot tipus d'activitats adequades a les edats dels inscrits i fan del joc un aprenentatge. La regidora d'Infància, Júlia gómez, explicava que "aquest casal combina aspectes educatius i lúdics i que manté els més petits i els joves amb una activitat controlada durant l'estiu donant una resposta als pares i treballadors".

El Club Xic’s és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc tant de caire municipal com privat. Per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta.

El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

foto_peque.jpg
P1040302.JPG
P1040302.JPG

Document Actions