Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Finalitzen el Casal d’Estiu Xic’s, l’Escola d’Estiu del Dofí Màgic, i l’Escola Esportiva, amb la celebració d’una gran festa conjunta

divendres 01 setembre 2017

Prop de 350 nens i nenes han passat pels casals durant els mesos de juliol i agost

Aquest matí el Casal d’Estiu Xic’s, l’Escola Esportiva d’Estiu, i l’Escola d’Estiu del Dofí Màgic, han celebrat conjuntament la festa de cloenda després d’un estiu ple d’activitats. La gran festa de final d’estiu, celebrada a l’escola Europa i al Pavelló Salou Centre, ha començat a les 9.30h amb diverses actuacions dels propis nens que formen els casals davant l’atenta mirada dels seus familiars, per posteriorment esmorzar tots plegats al mateix pati de l’escola. Tot seguit, a les 10.30h, el Mag Albert, els ha mostrat amb els seus millors trucs a l’escenari del Pavelló Salou Centre. Per finalitzar, els nens i nenes s’han dirigit al patí de l’escola Europa on han celebrat la festa de l’escuma.

Al llarg d’aquest estiu els nens i nenes, han dut a terme múltiples activitats com ara fer sortides a la platja i a la piscina; gaudir dels inflables a la platja; sortides amb bicicleta; classes d’educació vial; veure pel·lícules de cinema infantil; participar en gimcanes; entre un llarg etcètera. A la cloenda també hi han estat presents el Rocky i la Confetina que han animat el mati tot participant de les activitats i esmorzant coca amb sucre i refrescs amb els nens i nenes dels diferents casals.

Galeria d'imatges

xics.jpg
P1050502.JPG
P1050532.JPG
P1050510.JPG

Document Actions