Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

L’alcalde Pere Granados i la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez, reben la primera salouenca nascuda l’any 2020, la Noemí Lázaro Pastor

dijous 06 febrer 2020

La nena, nascuda el passat 2 de gener, ha rebut de mans del batlle una panereta infantil i, de mans de l'edila, el carnet de membre del Club Xic'S

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez han rebut aquest matí a Alcaldia la primera salouenca de l'any 2020, una nena nascuda el passat 2 de gener. La bebè és la Noemí Lázaro Pastor, nascuda a les 39 setmanes de gestació, que ha anat acompanyada de la seva mare, Lucía, i del seu pare, Cristian.

El batlle i l'edila han felicitat la família pel natalici i han lliurat al pare, Cristian Lázaro, i a la mare, Lucía Pastor, una panereta amb productes per a la bebè i també el carnet del Club Xic’S, que l’acredita com a sòcia.

La Noemí és la segona filla de la parella, que porta vivint a Salou més de 7 anys i ja són pares de l’Arón, un infant de 5 anys que estudia a l'escola Santa Maria del Mar.

Galeria d'imatges

02.JPG
03.JPG
04.JPG

Document Actions