Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

L’alcalde Pere Granados i la regidora Julia Gómez visiten l’equip de 42 monitors i voluntaris de l’Espai Xic’S Parc de Nadal de Salou

dissabte 28 desembre 2019

Es preveu que uns 3.000 nens i nenes, aproximadament, passin pel parc fins al 5 de gener

L’horari d’obertura és de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, al Pavelló Salou Centre. El dia 1, i el 5 a la tarda, les instal·lacions romandran tancades

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, han visitat aquest matí l’equip de monitors/es i voluntaris/àries de l’Espai Xic’S Parc de Nadal, ubicat al Pavelló Salou Centre i a les immediacions (entrada per la plaça de la Segregació de Salou).

En total, hi participen 11 monitors, 30 voluntaris i una directora de lleure; a més d’assistents tècnics sanitaris (ATS) per a assistència mèdica, i un equip de seguretat.

L’Espai Xic’S va obrir les seves portes ahir divendres, al matí, i es podrà visitar fins al proper diumenge, 5 de gener, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. El dia 1, i el 5 de gener a la tarda, les instal·lacions romandran tancades. Enguany, es preveu que uns 3.000 infants visitin el parc, i que es venguin unes 650 entrades els dies de major afluència, com, per exemple, avui dissabte, i demà diumenge, dia 29.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha desitjat aquest matí als monitors i voluntaris que tinguin molt d’èxit en aquesta nova edició del Parc de Nadal, així com en l’arribada del nou any 2020; i els ha agraït “el seu compromís amb els més petits del municipi, que representen el futur de Salou”.

Per la seva banda, la regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha afirmat que “estem encantats pel fet que dediqueu el vostre temps de vacances a venir a treballar al parc”. Així mateix, Gómez ha encoratjat l’equip a “posar tota la il·lusió i les ganes per aconseguir que els infants s’ho passin d’allò més bé i que, com cada any, l’Espai Xic’S sigui un dels millors parcs de la província”.

A l’interior del pavelló es pot gaudir d’un conjunt de 15 atraccions molt diverses: inflables de Spiderman i Bob Esponja, tirolina, tallers de maquillatge de fantasia i de manualitats per fer decoracions per a l’arbre de Nadal; màquines recreatives infantils i juvenils; un circuit de bicicletes i segways, etc.

La Policia Local de Salou s’ha sumat, com cada any, a les activitats amb l’organització d’un taller de manualitats per pintar i crear pins, on els infants també tindran l’oportunitat de pujar a la moto i al cotxe de Policia i emportar-se una gorra del cos de seguretat.

A més, al carrer, a la plaça de la Segregació de Salou, s’hi han col·locat tres atraccions de fira: els toritos, el carrusel i un jumping, així com una pista inflable de futbol i un espai per jugar al bàdminton.

L’Espai Xic’S ha incorporat, a l’entrada, un mural d’un gran arbre de Nadal on els nens i nenes del parc podran pintar la seva bola i penjar-la-hi, i, participar, així, en un sorteig d’un regal sorpresa. En aquesta zona, també es podrà redactar la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els infants que vulguin accedir al parc han de tenir d’entre 3 i 12 anys, encara que els més petits, de 0 a 3 anys, poden entrar, de manera gratuïta, i participar en algunes atraccions, amb la supervisió dels pares/mares/tutors.

Cal recordar que el preu de l’entrada única (un dia) és de 5 €; o de 3 €, si es disposa del carnet del Club Xic’S. En cas de voler obtenir l’abonament per accedir-hi cada dia, el preu és de 18 €; o de 15 €, amb el carnet del Club Xic’S.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
16A.JPG
16B.JPG
16C.JPG
16D.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG
20.JPG
21.JPG
21A.JPG
22.JPG
24.JPG
25.JPG
26.JPG
27.JPG

Document Actions