Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

L’Escola de Pares de Salou organitza la formació ‘Primers auxilis per a infants’, el proper dimarts, 4 de febrer

dimecres 29 gener 2020

El taller, a càrrec de professionals del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, es durà a terme en horari d’11 a 12 h, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet (plaça del Carrilet, 2)

Les inscripcions es podran fer de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (excepte avui dimecres, a la tarda, que romandrà tancat, per la realització de l’espectacle d’animació “Funky Funky”, a l’Envelat)

L’Escola de Pares de Salou organitza una formació sobre primers auxilis per a infants, que tindrà lloc el proper dimarts, 4 de febrer, d’ 11 a 12 h, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet (plaça del Carrilet, 2). Aquest taller anirà a càrrec de professionals del Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou, que donaran a conèixer conceptes bàsics per tal que les famílies puguin saber com poder realitzar primers auxilis.

Aquesta formació és una iniciativa de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut, que té l’objectiu de donar suport i eines bàsiques per ajudar amb l’educació sanitària i la criança dels fills.

Per poder assistir a aquesta formació gratuïta, caldrà fer una inscripció prèvia a l’Espai d’Infància. L’horari és de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (excepte avui dimecres, a la tarda, que romandrà tancat, per la realització de l’espectacle d’animació infantil “Funky Funky”, a l’Envelat).

Document Actions