Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

L’Espai Xic’s, el parc infantil de nadal de Salou obra les portes

dimarts 27 desembre 2016

Unes 70 persones treballen durant aquestes dies i fins al 5 de gener

Aquest matí s’han obert les portes del parc infantil de Nadal de Salou, l’Espai Xic’s, que enguany compta amb 9 monitors, més de 50 de voluntaris i personal especialitzat i format en cada atracció que ho requereixi que acompanyaran els nens i les nenes que escullin gaudir de la festa al parc infantil que any rere any es munta al pavelló d’esports i també als carrers adjacents.

Enguany, la regidoria d’Infància ha muntat prop d’una trentena d’atraccions i tallers pel parc, a més de mantenir la col·laboració de diverses entitats com un estand de la Policia Local, un taller de medi ambient; a més de moltes altres activitats. L’alcalde, Pere Granados, ha afirmat que “es tracta d’un parc molt competitiu que ofereix una gran quantitat d’atraccions i tallers per als infants quant a experiències i diversió es refereix” i ha mostrat el seu agraïment al col·lectiu de joves que decideix ajudar durant aquests dies al parc.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 27 de desembre al 5 de gener, excepte l’ 1  de gener i el dia 5 per la tarda, per l’arribada dels Reis que es tancarà al públic.  La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “hem reubicat les atraccions dins l’espai del parc tot incorporant més tallers per als més petits i diverses activitats que sorprendran”. Gómez ha afegit que “es tracta d’una gran aposta de la regidoria per entretenir i facilitar activitat durant les vacances de Nadal”.  

Un any més, per al dia 29 de desembre s’ha programat el dia Rodaparc, comprant les entrades per als dies 28 o 29 els nens podran visitar els parcs de Vila-Seca i Cambrils. El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€; amb abonaments del Club Xic’s a 15€ i les entrades normals a preu de 5€ /dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’s fins als 3€ en el cas d’entrada puntual. Recordar que els infants de 0 a 3 anys tindran l’entrada lliure. El parc obre a les 10 del matí i fins a les 13h i de les 16 a les 20 hores.

Cal destacar que el dia 30 de desembre es celebrarà el dia solidari al parc. Tots aquells que portin 1Kg de menjar, tindran l’entrada gratuïta. La recollida d’aliments, anirà destinada a Càritas i a l’Església Evangèlica de Salou. Un any més, amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar els més petits de la importància de la solidaritat amb els més necessitats, alhora que s’ajuda a diferents col·lectius del municipi que s’encarreguen de la seva distribució. La regidora d’infància, Júlia Gómez, ha explicat que “son temps difícils en que tots hem d’aportar el nostre granet de sorra, i amb aquesta iniciativa hem volgut aportar el granet del parc durant aquestes dates tan assenyalades”.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1300579.JPG

Document Actions