Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

L’Espai Xic’S Parc de Nadal torna, un any més, per divertir els més petits

dilluns 23 desembre 2019

Del 27 de desembre al 5 de gener, es podrà gaudir d’un gran ventall d’activitats lúdiques, al Pavelló Salou Centre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h

Diverses atraccions de fira, inflables, tallers, aventura, música i esport conformaran, enguany, el Parc de Nadal Espai Xic’S

L’Espai Xic’S Parc de Nadal torna amb un gran ventall d’activitats per entretenir els més petits: llits elàstics, màquines recreatives, circuits d’inflables, cavallets, “toritos” i “jumping” conformaran enguany el Parc, que tindrà lloc al Pavelló Salou Centre.

El Parc de Nadal, organitzat per la regidoria d’Infància, es podrà visitar del 27 de desembre fins al 5 de gener, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Cal recordar que el dia 1 de gener i el dia 5, a la tarda, el Parc romandrà tancat.

Entre les nombroses activitats, cal destacar el Dia de Nadal Solidari, que tindrà lloc el 2 de gener, i es farà una recollida d’aliments, els quals aniran destinats a diverses entitats benèfiques de Salou. Si es porta 2 kg de menjar, l’entrada serà gratuïta.

A més, el 4 de gener, de 17.30 a 18.30 h, el Parc de Nadal Espai Xic’S rebrà la visita del patge reial, i els més petits podran aprofitar per entregar les seves cartes.

Finalment, cal recordar que, de 3 a 12 anys, el preu de l’entrada única és de 5 €, o 3 € si es disposa del carnet del Club Xic’S; en cas de voler obtenir l’abonament per accedir cada dia, el preu és 18 €, o 15 € en cas que es tingui el carnet del Club Xic’S.

Fitxers adjunts

Document Actions