Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

La Guia del Club Xic’S torna amb nous avantatges per tota la família

dilluns 04 desembre 2017

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou ha creat una nova guia Xic’S per aquest 2018

Ja són més de 3.000 els nens i nenes que formen part del Club Xic’S

La regidoria d’infància de l’Ajuntament de Salou torna a oferir un any més la “Guia d’avantatges i descomptes del Club Xic'S”, un llibret on es recullen totes les ofertes que els establiments del municipi posen a l’abast, de forma exclusiva, per als socis del Club Xic’S.

La guia reuneix descomptes i avantatges molt diversos que van des de l’educació, la restauració, la salut, el comerç o l’esport, així com l’oci infantil i familiar. Un total de 51 empreses col·laboradores s’han volgut sumar al projecte que ha tingut una molt bona acollida els darrers anys i que aquesta edició compta també amb l’empresa de restauració McDonald’s, que ofereix un codi per bescanviar-lo per un premi a l’APP.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “cada any s’incorporen noves ofertes perquè els socis del Club Xic’S puguin seguir gaudint dels descomptes que ofereix aquesta guia”. Gómez ha afegit que “actualment ja són més de 3.000 els nens i nenes que formen part d’aquesta iniciativa.”

La regidoria d’infància ha distribuït els exemplars entre les escoles, els equipaments municipals i els propis establiments col·laboradors que compten a més amb un distintiu que els identifica com a local adherit al Club Xic'S, per tal de posar a l’abast dels infants i les famílies el llibret. A més, aquest incorpora a la última pàgina una butlleta d’inscripció pels infants que es vulguin inscriure al Club, que hauran de portar omplerta amb les dades personals a l’Espai d’Infància, situat a l’antiga Estació del Carrilet, de 10h a 13h (horari d’atenció al públic).

Fitxers adjunts

Document Actions