Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Més i millors avantatges pels socis del Club Xic’s de Salou

divendres 25 novembre 2016

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament ha editat una nova guia Xic’s per aquest 2017

La regidoria d’infància de l’Ajuntament de Salou torna a editar un any més la “Guia d’avantatges i descomptes del Club Xic'S”, un llibret on es recullen totes les ofertes que els establiments del municipi posen a l’abast, de forma exclusiva, per als socis del Club Xic’S.

La guia reuneix ofertes molt diverses que van des de la restauració, l’educació, la salut, el comerç o l’esport, sense oblidar l’oci infantil i familiar. Un total de 52 empreses col·laboradores se sumen al projecte que ha tingut una molt bona acollida els darrers anys i que aquesta edició compta amb 9 noves propostes que s’han volgut sumar al projecte.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “estem molt contents amb la bona acceptació que ha tingut aquesta guia i per això hem decidit renovar-la i ampliar els descomptes perquè els socis del Xic’s puguin gaudir-ne”.

Per tal de posar la guia a l’abast dels infants i famílies de Salou, la regidoria d’infància ha distribuït els exemplars entre les escoles, els equipaments municipals i els propis establiments col·laboradors que compten a més amb un distintiu que els identifica com a local adherit al Club Xic'S.   

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

xics.jpg

Document Actions