Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Torna el Cós Blanc Xic’S amb diversió per tota la família

divendres 02 febrer 2018

El grup la Cremallera ha amenitzat la festa amb música, ball i molta diversió

Salou ha acollit aquesta tarda el Cós Blanc Xic’S, la festa del confeti organitzada pel Club Xic’S i dirigida especialment als salouencs més petits. Si l’any passat van passar vora 1000 persones per l’envelat de festa major enguany s’han assolit xifres similars donat l’alt grau de satisfacció del públic assistent al Cós Blanc Xic’S. La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “es tracta d’una experiència que permet que els nens i nenes puguin gaudir de la festa més multitudinària de Salou a través d’aquesta adaptació a petita escala”.

El Grup La Cremallera ha amenitzat la festa, on s’ha afegit també la Confetina i el Rocky, a més d'altres personatges els quals també han volgut participar dels balls, l’animació i la música. A més, els infants, juntament amb les seves famílies, han pogut fotografiar-se amb les mascotes i mostrar les seves pròpies disfresses. Cal destacar que, com cada any, durant el Cós Blanc Xic’s s’ha organitzat un concurs de disfresses pels menors de 14 anys.

Aquest any, també s’han previst diverses mesures per afavorir la comoditat dels assistents com un aparcament de carros a fora l’envelat amb l’objectiu que res destorbi la diversió, el ball i la gresca dels infants i les famílies.  A més, com a novetat, s’han incrementat el número de canons de confeti, llançant un total de més de mitja tona de confeti.

Galeria d'imatges

portada_xics.jpg
P1070805.JPG
P1070763.JPG

Document Actions