Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Un total de 120 nens i nenes gaudeixen de les activitats al Casal Xic’S a Salou aquest mes de juliol

dijous 19 juliol 2018

L’escola Europa torna a ser enguany el centre neuràlgic de l’activitat que organitza la regidoria d’Infància durant 4 quinzenes

La regidoria d’Infància ha iniciat un nou Casal Xic’S que proposa una oferta d’oci i lleure de qualitat pels nens i nenes de Salou d’entre 3 i 12 anys. Aquest matí, l’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Julia Gómez, han visitat el casal que en aquest mes de juliol hi ha 120 nens inscrits que gaudeixen de les activitats que s’organitzen. El casal està sota la direcció de la Fundació Pere Tarrés on hi participen 10 monitors, 1 directora i 6 vetlladors pels 6 nens amb necessitats educatives especials.

L’alcalde Pere Granados ha felicitat els monitors i vetlladors per la seva dedicació i ha afegit que “gràcies a la gran labor dels que formen part del Casal Xic’S, els nens i nenes del municipi poden gaudir d’unes jornades plenes d’activitats variades que fan del joc un aprenentatge”.

Aquest casal oferta tot tipus d’activitats adequades a les edats dels inscrits. Per exemple, cada setmana fan sortides pel municipi, a més d’anar un dia a la piscina i un altre a la platja. També gaudeixen de tallers i demostracions de la Policia Local de Salou, i de visites a la Masia Tous i a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, així com d’excursions pel Camí de Ronda. A més, al llarg del Casal es duran a terme dues festes, una el proper 26 de juliol amb els nens i nenes del Casal Xic’S, i una altra a final de Casal juntament amb els del Casal Esportiu i el Dofí Màgic.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “aquest casal combina aspectes educatius i lúdics i que manté els més petits i els joves amb una activitat controlada durant l’estiu donant una resposta als pares i treballadors”. Gómez ha afegit que “com a novetat, aquest any tots els monitors i vetlladors han realitzat un curs de primers auxilis al Centre d’Alta Resolució de Salou”.

El Club Xic’S és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de l’oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc., tant de caire municipal com privat. Per fer-se soci del Club Xic’S només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet i omplir una butlleta. El Club Xic’S pretén canalitzar els recursos i l’oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

Casal Xic'S 3.JPG
Casal Xic'S 1.JPG
Casal Xic'S 2.JPG

Document Actions