Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Uns 120 nens i nenes gaudeixen del Casal Xic’S a Salou aquest mes de juliol

dimecres 03 juliol 2019

Enguany, la temàtica al voltant de la qual giren totes les activitats és el món del circ

La regidoria de Serveis Educatius i Lleure de l’Ajuntament de Salou ha iniciat una nova edició del Casal Xic’S que proposa una oferta d’oci i lleure de qualitat pels nens i nenes del municipi d’entre 3 i 12 anys. Aquest matí, l’alcalde, Pere Granados, i la regidora de l’àrea responsable, Julia Gómez, juntament amb el Director General de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, han visitat el casal, al qual en aquest mes de juliol hi assisteixen gairebé 120 nens i nenes.

El casal està organitzat per l’Ajuntament de Salou, i gestionat per la Fundació Pere Tarrés, una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a l’àmbit de l’educació en el temps lliure infantil i juvenil, i el voluntariat. Enguany, en aquest Casal participen 1 director, 12 monitors i 6 vetlladors pels 6 nens amb necessitats educatives especials.

L’alcalde Pere Granados ha compartit unes paraules d’agraïment amb els responsables de la Fundació Pere Tarrés, i ha conegut les activitats que fan els infants i que els permeten adquirir uns valors de convivència i respecte a través del joc.

Segons la regidora de Serveis Educatius i Lleure, Julia Gómez, “aquest Casal té cada any molt d’èxit i la prova és que les places s’exhaureixen molt ràpidament; fins i tot tenim llista d’espera”. Gómez ha afegit que “un dels atractius del Casal d’enguany és que gira al voltant del món del circ, amb activitats relacionades amb aquesta temàtica”.

Per la seva banda, el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, ha valorat “la possibilitat que tindran els infants de visitar el circ Raluy, a Vilanova, on compartiran espai i experiències amb nens i nenes d’altres casals del territori”.

Aquest casal es duu a terme a l’Escola Europa fins el 30 d’agost, dia en què es durà a terme la festa de comiat, que inclourà la resta de casals i l’Escola Esportiva del municipi.

El Club Xic’S està destinat exclusivament a la infància de Salou i promou la difusió i l’estímul de l’oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc., tant de caire municipal com privat. Per fer-se soci del Club Xic’S només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet (Plaça del Carrilet, número 2) i omplir una butlleta.

El Club Xic’S pretén canalitzar els recursos i l’oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

Nens i nenes jugant al Casal Xic'S.JPG
Parlament Julia Gómez.JPG
Autoritats parlant.JPG

Document Actions