Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Obre portes el Parc Jove de Nadal de Salou

divendres 29 desembre 2017

El parc es podrà visitar el 29 i 30 de desembre de 16 a 20 hores

Aquesta tarda s’obriran les portes del Parc Jove de Nadal de Salou, dirigit a joves a partir dels 12 anys que escullin gaudir de la festa al parc jove que per segon any es munta al pavelló Salou Ponent, C/ Maria Castillo.

La regidoria de joventut ha apostat per muntar un parc únicament per adolescents, a partir de 12 anys. L’alcalde, Pere Granados, ha afirmat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix moltes possibilitats als joves quant a experiències i diversió es refereix i que és una gran aposta de la regidoria per entretenir i facilitar activitats alternatives durant les vacances de Nadal”.

El regidor de Joventut, David González, ha explicat que “vist l’èxit de l’any anterior, aquest any des de la regidoria hem volgut seguir apostant per un parc juvenil propi adreçat més als joves amb atraccions i activitats acord amb les seves edats i esperem que any rere any vagi guanyant adeptes”. Al parc podrem trobar atraccions i activitats tant variades com pàdel, bubble football, inflables, també hi haurà wipeout, “toro” mecànic, zona de videojocs, actuacions, futbol sala, pista americana i moltes sorpreses més.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes des d’avui dia 29 de desembre i fins el 30 de desembre de 16 a 20 hores amb entrada gratuïta. Per a més informació podeu consultar les xarxes socials de Joventut Salou o al Punt d’Informació Juvenil al centre jove Masia Tous, 977350786.

Galeria d'imatges

petita_parc_jove.jpg
255X1732-jove.jpg

Document Actions