Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

El programa d’activitats juvenils Carretera i Manta 2017 reprèn les activitats aquest octubre

dimecres 11 octubre 2017

Es duran a terme fins a 8 activitats de diferents àmbits com formatives, sortides i esportives

El programa d'activitats CARRETERA I MANTA 2017 reprèn la seva activitat a partir d'aquest mes d’octubre i fins al desembre. Entre aquests mesos es duran a terme fins a 8 activitats de diferents àmbits com formatives, sortides i esportives. Els joves que vulguin participar de les activitats que proposa el programa poden consultar l'oferta i apuntar-se. Cada activitat té un nombre de places limitades que es cobreixen per rigorós ordre d'inscripció i van adreçades als joves del municipi entre els 14 i els 30 anys (encara que si hi han places disponibles els majors de 30 s'hi poden apuntar).

El regidor de joventut, David González, ha animat els joves a participar de les propostes i les gaudeixin ja sigui practicant esport, fent algun dels cursos o amb les sortides que hem programat per a ells.

La programació per als mesos d’octubre, novembre i desembre del Carretera i Manta 2017 és la següent:

OCTUBRE:

- Bateig de submarinisme

- Curs mecànica bàsica de bicicletes

- Pàdel

- Monogràfic: respectem els processos dels infants

NOVEMBRE:

- Sortida al saló del manga

- Monogràfic online: iniciació a la pnl (programació neuro-lingüística)

- Gestió emocional

 DESEMBRE:

- Sortida a Andorra: Grandvalira

Per consultar el programa i els detalls de cada activitat es pot fer entrant a la pàgina web oficial del programa www.carreteraimanta.cat o a través de les xarxes socials del carretera i manta.

Per a realitzar les inscripcions o per a més informació, aquells que ho desitgin poden adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil de Salou (PIJ SALOU), ubicat al Centre Jove Masia Tous (C/ Maria Castillo s/n), en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 hores o bé per telèfon al 977 35 07 86 i a la pàgina de facebook de joventut

Document Actions