Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

El voluntariat del Parc de Nadal de Salou Espai Xic’S podrà participar en l’organització de la Colla Jove Masia Tous del Cós Blanc

dilluns 04 novembre 2019

Les inscripcions es poden fer aquesta setmana, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) del Centre Jove Masia Tous

L’àrea de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència de l’Ajuntament de Salou mantindrà aquesta setmana oberta la inscripció per participar al voluntariat del Parc de Nadal Espai Xic’S, que es durà a terme del 27 de desembre al 5 de gener.

Segons la regidora de l’àrea, Julia Gómez, “com a novetat, enguany, les persones apuntades també podran col·laborar en l’organització de la Colla Jove Masia Tous, de cara als actes del Cós Blanc”. Així, “es tracta d’un incentiu perquè els joves puguin formar part del treball previ que comporta organitzar una colla i tenir cert protagonisme en la presa de decisions, com l’elecció de la disfressa i la música, entre d’altres”, ha assenyalat Gómez.

L’Espai Xic’S comptarà amb 12 monitors/es especialitzats, un director i una cinquantena de voluntaris/àries, així com amb els encarregats de les atraccions. Per formar part del voluntariat no és necessari tenir cap titulació. La tasca principal del voluntari/ària és donar suport a la labor de l’equip de monitors, així com controlar que els nens i nenes pugin amb seguretat a les atraccions i inflables.

Les inscripcions es podran dur a terme al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) del Centre Jove Masia Tous, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h; portant el Document Nacional d’Identitat (DNI), en cas de ser majors d’edat; o duent, també, el DNI dels tutors, en cas de ser menor de 18 anys. Més informació al telèfon 977 35 07 86 o, presencialment, a la Masia Tous.

Galeria d'imatges

CARTELL INSCRIPCIONS.png

Document Actions