Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Gaudeix del Parc Jove i la Festa de Cap d’Any a Salou

divendres 28 desembre 2018

La festa tindrà lloc al Pavelló Salou Ponent a partir de les 00:30h

El Parc jove es durà a terme al Pavelló Salou Ponent els dies 29 i 30 de desembre de 16h a 20h

Els propers dies 29 i 30 de desembre, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou durà a terme, un any més, el Parc Jove de Nadal al Pavelló Salou Ponent en horari de 16h a 20h. Al parc es podrà gaudir d’una zona de videojocs, espais per jugar a pàdel, futbol sala i bàsquet, màquines recreatives, toro mecànic, inflables pels joves, rocòdrom i solowheels. A més, també es duran a terme tornejos i competicions de pàdel, Fifa 19, Toro mecànic i concursos de tirs lliures. L’entrada és gratuïta i les inscripcions als tornejos es podran fer de manera gratuïta el mateix dia al parc.

A més, Salou vol encarar el 2019 amb il·lusió des del primer moment i amb aquest objectiu la regidoria  ha programat també una festa de cap d’any pensada per donar-hi cabuda a tots els públics, sobretot el familiar, que sovint troba limitacions per a gaudir de l’oci nocturn en dates tan assenyalades. El contingut de l’acte mantindrà l’esperit festiu amb Dj’s, i s’hi sumarà animació destinada als infants amb l’objectiu d’integrar-los en la celebració i fer-los partícips de la vetllada. 

L’entrada a la festa també és gratuïta, però és necessari adquirir la invitació al Punt d’Informació Juvenil, situat a la Masia Tous (C/Maria Castillo cantonada C/Montserrat) de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h, o la mateixa nit al Pavelló Salou Ponent. Les invitacions seran vàlides fins omplir aforament, i els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult.

El regidor de Joventut, David González, ha volgut destacar que "des de la regidoria, un any més, tornem a apostar per una festa de Cap d’Any per a tota la família, per tal que tothom, petits i grans, puguin gaudir d’aquesta festa popular”. González també ha fet referència al Parc Jove de Nadal, assenyalant que “aquesta nova edició compta amb el rocòdrom, els solowheels i les màquines recreatives com a novetats i s’amplia el ventall de videojocs per tal de donar-li cabuda a la diversitat de gustos entre els joves”.

Per a més informació es pot consultar al Punt d’Informació Juvenil a la Masia Tous, al telèfon 661 583 413 o consultar les xarxes socials de Joventut Salou.

Galeria d'imatges

CARTEL PARC JOVE 2018.jpg
CARTELL CAP D'ANY 2019.png

Document Actions