Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Joventut proposa una vintena d’activitats dins el programa “Salou es Mou 2019” per aquest primer trimestre

dimecres 23 gener 2019

S’aposta per un gran ventall d’activitats lúdiques adreçades als joves d’entre 13 i 30 anys, amb seu a la Masia Tous

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha aprovat el programa d’activitats “Salou es Mou 2019” de la regidoria de Joventut. Es tracta d’un gran ventall d’esdeveniments durant el primer trimestre dirigit als joves d’entre 13 i 30 anys, amb l’objectiu de donar un contingut lúdic i esportiu al temps d’oci dels joves. Durant l’any, es programaran activitats d’oci alternatiu, centrades sobretot a l’espai jove de la Masia Tous del municipi, així com petites formacions d’autoconeixement per buscar feina, cursos de cuina i prevenció de la salut en l’oci nocturn.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “el nou programa ‘Salou es Mou 2019’, responent a les propostes del col·lectiu, està format per una gran varietat d’activitats que donen cabuda als múltiples gustos dels joves”, i ha afegit que “el gran ventall agrupa des dels tradicionals tornejos de futbolí i Ping-Pong, fins a cursos de cuina i construccions de Lego”.

Per la seva banda, el regidor de Joventut, David González, ha destacat que “des de l’Ajuntament volem seguir fomentant activitats adaptades a les edats dels joves del municipi, per tal que no només gaudeixin del seu temps lliure, sinó que ho facin també d’una manera responsable, seguint un dels objectius del Pla Local de Joventut”.

La programació del primer trimestre de l’any 2019 recull una vintena d’activitats, entre les quals es troben jocs de taula (28 de gener, 11 i 22 de febrer, i 7 i 26 de març), un torneig d’Air Hockey (24 de gener), una gimcana fotogràfica de la Festa Major d'Hivern (30 de gener), un torneig de triples de Bàsquet (14 de febrer), un torneig de Ping-Pong (19 de febrer), una sessió de maquillatge (25 de febrer), una jornada de construccions de Lego (11 de març) i un torneig de PS4 (19 de març). També formen part de les propostes de “Salou es Mou 2019” la sessió de còctels sense alcohol el 8 de febrer, el taller de cuina “Com fer una fideuà” el 15 de març, un concurs de La Voz el 22 de març, o la Festa Esportiva que es durà a terme el 30 de març al Pavelló Ponent de 19 a 23 hores i en el que es donarà per conclòs el primer trimestre d’activitats d’aquest programa i en la que s’aprofitarà per fer el lliurament de premis. El pressupost d’aquest conjunt d’activitats és de 15.000 euros.

Galeria d'imatges

CURS D'AUTOMAQUILLATGE GENER 2019.jpg

Document Actions